10.7.2019 klo 13:00
Uutinen

Luksushuvila Villa Aava kiinnostaa yrityksiä ympäri Suomea

Kotkalaisen Santalahti Resortin tänä vuonna valmistunut upea 400m2 luksushuvila Villa Aava on herättänyt kiinnostusta monissa yrityksissä ympäri Suomea. Villa Aava soveltuu niin kokous-, juhla-, kuin majoitustilaksi vaativampaankin makuun.

–Uusin ja upein Villa Aava valmistui 2019. Haluamme tarjota myös erilaisia palveluja muun muassa charter -risteilyjä tai vaikkapa luvattoman helppoja juhlatilaisuuksia kaikkine tarjoiluineen, esitteli yrittäjä Jukka Markkola.

Villa Aavan sisustus huokuu New York henkistä loft-tunnelmaa sekoitettuna eurooppalaiseen villiintyneeseen puutarhaan ja sen kaksi täysin varusteltua keittiötä, kaksi upeaa saunaosastoa, isot oleskelutilat kaikilla mukavuuksilla, 10 makuuhuonetta sekä sijainti lähellä muita palveluitamme, mahdollistavat sen, että se mukautuu juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

–Tärkeintä meille kuitenkin on rakkaus lajiin ja tyytyväinen asiakas, joka lomakuvia katsellessaan nostaa hymyn huulilleen vielä kotonakin, sanoi yrittäjä Katriina Halles-Markkola.

Taustalla pitkäjänteinen työ

–Aloittaessamme yritystoiminnan Santalahdessa vuonna 1991 toiminta oli sesonkiluonteista, mikä sopi meille erinomaisesti. Kesät olivat töitä kellon ympäri ja talvet vapaa-aikaa, taskussa tiiliskivikännykkä ja ruutuvihko seuraavan kesän varauksille. Talvisin toimimme Lapissa alppihiihdonopettajina, matkustelimme vuorilla Keski-Euroopassa ja Kati vielä valmentautui aktiivisesti esteratsastuksessa. Vuosituhannen vaihteessa saimme mahdollisuuden yrityksen osakekannan täysomistukseen.

Tämä käynnisti aktiivisen 20 vuoden rakennus- ja kehitystyön. Se sisälsi yrittäjien pitkäjänteistä suunnittelua, toimintatapojen kehittämistä ja uusien palvelujen luomista.

–Laajentuminen mahdollisti toiminnan muuttumisen ympärivuotiseksi ja työntekijöille vakituiset työpaikat. Mitäpä me olisimme ilman meidän loistavaa henkilökuntaa, heidän ideoitaan ja tukeaan sekä lujaa yhteishenkeä.

–Työ tuotti pian tulosta ja saimme vuonna 2003 leirintäalueelle tavoitellun viiden tähden statuksen. Muutama vuosi myöhemmin Kotkan kaupunki myönsi meille arvostetun yrittäjäpalkinnon. Tämä tietysti lämmitti kovasti mieltä ja antoi varmuutta sille, että oikealla tiellä ollaan.

Oletko jo tutustunut Villa Aavaan? Lue lisää täältä tai soita ja tule paikan päälle tutustumaan! p. +358 5 260 5055

*****

Vinkkaa meille uutinen yrityksestäsi

Onko yrityksessäsi tai ystäväsi yrityksessä tapahtunut jotakin, josta haluaisit kertoa? Alamme Kymen Yrittäjien toimistolla keräämään yrittäjäjäseniemme uutisia julkaistavaksi muun muassa kotisivuillamme, jäsenkirjeessämme sekä nostoina sosiaaliseen mediaan. Kirjoita juttu ja lähetä se kuvineen osoitteeseen tiedotus.kymi@yrittajat.fi. Tarkastamme uutisen ja muokkaamme sitä tarvittaessa ennen julkaisua.

Lisätietoja voi kysyä Kymen Yrittäjien puheenjohtajalta.
Hannu Lehtinen, puh. 0400 433 020 tai hannu.lehtinen@illuusio.fi