9.10.2021 klo 20:06
Uutinen

Maakunnallinen Vuoden Yksinyrittäjä 2021 -palkinto Pro Park Palvelut Oy:n Marko Eskolaiselle

Päijät-Hämeen Maakunnallisen Vuoden Yksinyrittäjä 2021 -palkinnon saajaksi on valittu Pro Park Palvelut Oy:n yrittäjä Marko Eskolainen. Päijät-Hämeen Yrittäjät julkisti valinnan lauantaina 9.10.2021 Maakunnallisen Yrittäjäjuhlan livelähetyksessä.

Hollolaan vuonna 2012 perustetun yrityksen toimialana on leikki- ja lähiliikuntapaikkojen turvallisuusarviot, käyttöönotto-, turva- ja vuositarkastukset; viheralueiden ylläpito ja kunnossapidon kehityshankkeet, ylläpitourakoiden valvonta sekä koulutuspalvelut.

Leikkialueiden turvallisuusasioita vuodesta 1997 lähtien työkseen tehnyt Marko Eskolainen on opiskellut ja opettanut turvallisuuskysymyksiä, tehnyt niissä laajaa yhteistyötä alan toimijoiden kanssa ja kokenut leikkipaikkojen turvallisuustyön myös käytännön kenttätyössä. Hän osaa ja uskaltaa ottaa kantaa turvallisuuskysymyksiin niin, että asiakkaat hyötyvät. Viimeiset 12 vuotta Euroopan standardisoimisjärjestön turvallisuusstandardien kehitystyössä on myös antanut perspektiiviä menneeseen ja etenkin tulevaan. Eskolainen on myös arvioinut eri kuntien toimeksiantoina viheralueiden kunnossapidon laatua ja siihen vaikuttaneita tekijöitä vuodesta 2006 lähtien.

Maakunnallinen Vuoden Yksinyrittäjä -palkinto jaetaan ensimmäistä kertaa menestyksekkäälle päijäthämäläiselle yrittäjälle. Yrittäjän valitsee Päijät-Hämeen Yrittäjien hallitus.

Maakunnallisen Vuoden yksinyrittäjän lisäksi Päijät-Hämeen Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa saivat palkintonsa myös Maakunnallinen Vuoden yrittäjä ja Maakunnallinen Vuoden nuori yrittäjä.