8.1.2021 klo 14:45
Uutinen

Maiju Peltonen Keski-Suomen Yrittäjien koordinaattoriksi

Maiju Peltonen (29) valittiin Keski-Suomen Yrittäjien koordinaattoriksi lähes 80 hakijan joukosta. Koulutukseltaan Peltonen on tradenomi.

Maijulle Keski-Suomen Yrittäjien toiminta on tuttua vuodelta 2016, jolloin hän työskenteli järjestössä tovin Digijohtajaksi-hankkeen parissa. Yrittäjyys on Peltoselle lähellä sydäntä, opiskelunsa hän on suorittanut Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrittäjyyden erikoisyksikössä Tiimiakatemiassa.

– Yrittäjyys on aina ollut minulle yksi varteenotettava keino työllistää itseni. Vielä ei kuitenkaan ole ollut aika sille. Onkin hienoa, että pääsen työni kautta nyt näin lähelle yrittäjyyttä ja voin olla hyödyksi ja avuksi keskisuomalaisille yrittäjille järjestötyön kautta.

Peltonen tulee työssään ottamaan vastuulleen muun muassa jäsenpalveluita, tapahtumia ja jäsenrekisteriasioita, yhdessä muun tiimin kanssa.

– Hienoa saada Maiju mukaan toimintaamme, hän on hyvä lisä tiimiimme ja palvelupuolelle. Jäsenemme ovat meille tärkeitä ja haluamme panostaa heidän palveluunsa, kertoo Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski.

– Valinta työtehtävään oli tosi iloinen yllätys. Odotan erityisesti työskentelyä uusissa verkostoissa ja yrittäjien kanssa. Alkuvuosi toi perheemme naisille suuria muutoksia, minä palasin hoitovapaalta työelämään ja esikoiseni aloitti hoidon. Tosi hyvillä fiiliksillä lähden tähän vuoteen, kertoo Peltonen.