25.9.2019 klo 10:13
Uutinen

Maria Jokinen FM-Hausin operatiiviseksi johtajaksi

Forssan Yrityskehitys Oy:n toimitusjohtaja siirtyy FM-Haus Oy:n palvelukseen. Maria Jokinen aloittaa vuoden vaihteen jälkeen Jokioisilla toimivan FM-Hausin operatiivisena johtajana.

– FM-Haus on kasvanut nopeasti, mikä tarkoittaa monenlaisia uusia haasteita johtamiselle. Me tarjosimme Maria Jokiselle tätä paikkaa ja hän otti sen vastaan, FM-Hausin toimitusjohtaja Juhani Sjöman toteaa.

FM-Haus on kasvanut viimeiset vuodet ja kasvaa edelleen noin 50 prosentin vuosivauhdilla.

– Kun yrityksen henkilöstömäärä kasvaa, tarvitaan uudenlaisia johtamismalleja. Myös kasvua pitää johtaa, Sjöman sanoo.

Maria Jokinen kertoo harkinneensa päätöstä pitkään. Hän irtisanoutui tehtävästään Forssan Yrityskehitys Oy:n toimitusjohtajana tänään. Jokinen ehti toimia yrityskehityksen toimitusjohtajana kaksi vuotta

– FM-Haus on yritys, jonka arvot vastaavat omia arvojani. Mielestäni tulevaisuuden menestyjät panostavat yrityskulttuuriin ja työnantajaimagoon. FM-Haus on mielestäni sellainen tulevaisuuden yritys, jonka kasvussa haluan olla mukana.

Jokisella on kolmen kuukauden irtisanomisaika ja hän on lupautunut perehdyttämään jatkajansa.

– Maria Jokinen on tehnyt loistavaa työtä ja olemme siitä hyvin onnellisia. Hän on saanut ison pyörän pyörimään, mikä on mahtava osoitus siitä, että kaupunkiseudullamme on mahdollisuuksia vaikka mihin, Forssan Yrityskehitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jaana Lähteenkorva toteaa.

Uuden toimitusjohtajan haku käynnistyy heti.