11.6.2019 klo 15:01
Uutinen

Markkinoolta osto ei oo tuhuloota!

Legendaariset Laihian Markkinat Kauppatiellä 14.-15.6.2019

On jälleen se aika kesästä, kun Laihian markkinat pidetään tulevana perjantaina ja lauantaina Kauppatiellä. Markkinoista on tullut monelle kesän paikallinen kohokohta, jota odotetaan innolla. Markkinathan on järjestetty jo vuodesta 1984.

Viime vuonna väkimäärä markkinoilla oli lähes ennätyslukemissa ja niin odotetaan nytkin olevan. Pääasia markkinoilla on tietenkin markkinamyynti, mutta ohjelmalavalle tulee myös uutta mitä ei aikaisemmin ole ohjelmassa ollut: teatteri Laihian Nuuka Orava esittää lyhytnäytelmän ”Neuvoskahvien jatkoilla” niin perjantaina kuin lauantainakin. Olli Orrenmaa esittää ikivihreitä iskelmiä pohjanmaan murteella ja paikallisen artistin Terhi Tikkamäen johdolla esiintyy yhtye Enne. Lisäksi kuulemme hanurimusiikkia ja puhallinorkesteria.

Asiaa on myös Osta Laihialta – kampanjasta. Markkinoiden toteutuminen vaatii Laihian yrittäjien hallituksen jäseniltä lukuisia talkootyötunteja, jotta kaikki järjestelyt ja lupa-asiat saadaan kuntoon ennen tapahtumaa. Ilman vapaaehtoista talkootyötä markkinoita ei pystyttäisi taloudellisesti järjestämään. Mukana liikenteenohjauksessa ja siivouksessa on Laihian Lujan urheilujaoksia. Apteekin asiakkaiden, joiden tulee päästä ajoneuvolla apteekin lähelle, järjestetään ajomahdollisuus Kauppatien pohjoispäästä. Suljetun Kauppatien kohdalla oleviin liikekiinteistöihin järjestetään kulkuyhteys eteläpäästä.

Tule tekemään löytöjä, tapaamaan tuttuja ja tuntemattomia, tinkimään tai muuten vaan viihtymään.

TOIVOTAN KAIKKI TERVETULLEEKSI MARKKINOILLE

Laihian yrittäjät ry.puheenjohtaja

Antti Holappa