18.10.2022 klo 13:41
Uutinen

Mika Aaltola Maakunnalliseen Yrittäjäjuhlaan

Politiikantutkija, dosentti ja ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola saapuu pitämään juhlapuheen Maakunnalliseen Yrittäjäjuhlaan Nurmekseen.

Aaltola on nähty viimeisen vuoden aikana televisiossa ja eri artikkeleissa analysoimassa maailman ja varsinkin Ukrainan tilannetta lukuisia kertoja. Mikan käsialaa oleva, maanantaina 17.10. julkaistu Mihin menet Suomi? Pelon aika Euroopassa -kirja (Tammi) sisältää hänen tekstejään, huomioita ja kantoja aiheesta viime vuoden kesäkuusta tämän vuoden heinäkuuhun. Onpa miestä uumoiltu viime aikoina presidenttiehdokkaaksikin.

Lisäksi Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa esiintyvät tankotanssija ja tanssintekijä Sajme (Saara Merenselkä) sekä maailmanluokan sellisti Jussi Makkonen & pianisti Nazig Azezian. Illan musiikkiviihteestä vastaa Vesa & Vihreät Lenkkarit.

Tervetuloa juhlistamaan perinteistä maakuntamme suurinta vuosittaista yrittäjäjuhlaa parhaassa seurassa. Tulit sitten yksin tai porukassa – viihdyt varmasti! Luvassa on huikea ilta täynnä ohjelmaa, yrittäjätarinoita, palkitsemisia sekä ennenkaikkea samanhenkistä juhlaseuraa. Illan päätapahtumana on perinteisesti Yrittäjäpalkintojen jako.

Tule sinäkin mukaan nauttimaan tunnelmasta ja ilmoittaudu Maakunnalliseen Yrittäjäjuhlaan!


Juhlassa esiintymässä tankotanssija ja tanssintekijä Sajme

Juhlassa esiintymässä tankotanssija ja tanssintekijä Sajme

Saara Merenselkä, taiteilijanimeltään Sajme on Keski-Suomesta kotoisin oleva esiintyvä taiteilija ja tanssintekijä.

Hän on toiminut tankotanssin parissa opettaen, esiintyen koko aikuisikänsä. Myös yrittäjyys on tullut tutuksi näiden vuosien aikana. Viime vuosina hän on pohjoiskarjalaistunut ja siirtynyt taiteen pariin.

Maailmanluokan sellisti Jussi Makkonen & pianisti Nazig Azezian!

Maailmanluokan sellisti Jussi Makkonen & pianisti Nazig Azezian!

Makkonen on konsertoinut Suomessa ja ulkomailla useiden suomalaisten eturivin pianistien kanssa, kuten Folke Gräsbeck, Risto Lauriala, Ville Matvejeff, Violeta Petrova, Terhi Dostal, Esa Ylönen, Kalle Toivio, Ruusamari Teppo ja Rait Karm. Vuodesta 2013 alkaen hän on tehnyt säännöllisesti yhteistyötä pianotaiteilija Nazig Azezianin kanssa.

Illan musiikkiviihdenumerona Vesa & Vihreät Lenkkarit!

Illan musiikkiviihdenumerona Vesa & Vihreät Lenkkarit!

Tämä kulttimaineeseen noussut bilebändi on vihkiytynyt viihdyttämään juhlakansaa erilaisissa juhlissa, kuten häissä, pikkujouluissa, firmojen bileissä ja oikeastaan missä tahansa tilaisuuksissa, joissa tarvitaan viimeisen päälle laadukasta livemusiikkia!