12.9.2018 klo 14:45
Uutinen

Mikko ”Peltsi” Peltola odottaa Evolta hyviä polkuja ja kovaa ajoa

Syyskuun toiseksi viimeinen viikonloppu tuo Lammin Evolle yritysjohtajia, polkujuoksijoita, vaelluskärpäsen puraisemia ja maastopyöräilijöitä. Tapahtumakeskuksena toimivan Evokeskuksen pihalle lammilaiset yrittäjät ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa – ilmaiseksi.

Evo Trail Weekendiin voi vielä ilmoittautua edullisemmalla ennakkoilmoittautujan hinnalla, aina lauantaihin asti. Yrittäjän päivän kahvilla Mikko Reitti kävi kertomassa tapahtumajärjestäjän kuulumisia. Business Campille on tulossa viitisenkymmentä yritys- ja johtoryhmäläistä, liikuntatapahtumiin on tulossa muutamia satoja polkujuoksijoita, vaeltajia ja maastopyöräilijöitä.

”Vaellukselle ilmoittaudutaan perinteisesti viime tingassa, mutta ennakkoilmoittautuminen kannattaa edullisemman hinnan vuoksi. Mitä useampi ilmoittautuu ennakkoon, sitä helpompaa on tapahtumajärjestäjälle sopia kyydityksistä ja ruokailusta,” Mikko Reitti toteaa.

Evo Ilvesvaellus korvaa tänä vuonna perinteisen Ystävän patikan. Evo Ilvesvaellus on osa neljän tapahtuman viikonloppua, ja sopii niin lapsiperheille kuin varttuneemmillekin kansalaisille. Vaeltajien lisäksi lauantaina Evolla liikkuu polkujuoksijoita, joiden perään vaeltajat lähetävät reiteille. Sunnuntai on omistettu maastopyöräilylle ja Evo MTB:lle.

Mukaan on lähdössä muun muassa Mikko ”Peltsi” Peltola. Hänelle Evon maastot ovat tuttuja, sillä kesämökki on lähellä. Peltola kertoo saaneensa maastopyöräilykärpäsen puraisun jo ihan pienenä, ennen kuin nykyaikaisesta maastopyöräilystä vielä tiedettiin mitään.

”Olen intohimoasteikolla 10/10 maastopyöräilijä,” hän sanoo.

”Metsään kannattaa mennä pyöräilemään, koska se on ihanaa, haastavaa ja rauhoittaa mieltä,” Peltola kuvailee.

Peltola kertoo odottavansa jo innolla Evo Trail Weekendiä. Hänellä on tapahtumassa kaksoisrooli, perjantaina puhujana ja sunnuntaina maastopyörän selässä.

”Odotan innolla tilaisuutta saada olla ulkona ja jakaa omia ajatuksia. Sunnuntaina puolestaan odotan kovaa ajoa ja hienoja polkuja!”

Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi syyskuun kolmantena valittu Peltola kannustaa kaikkia mukaan Evon upeisiin maisemiin. Evo MTB:ssä reittejä on sekä kilpailuhenkisille että harrastajille, eikä kilpailulisenssiä vaadita. Mukaan voi siis lähteä vaikka olisi ensimmäistä kertaa lajin parissa.

”Tapahtumakeskukseen pystytetään tapahtumatori, johon kaikkien lammilaisten yrittäjien kannattaa tulla esittelemään toimintaansa ja myymään tuotteitaan. Oman roll upin ja tuotepöydän voi tuoda paikalle, eikä maksa lammilaisille yrittäjille mitään,” sanoi Mikko Reitti.

Evo Trail Weekendin kilpailu- ja tapahtumakeskus on Evokeskuksen piha, osoitteessa Saarelantie 1, 16970 Evo. Ennakkoilmoittautumishinnat voimassa 15.9.2018 saakka.

susanna.mattila@lammille.fi