27.8.2020 klo 11:06
Uutinen

Miten etätyö sovitetaan tiimityöhön? Entä kaipaatko maksutonta työsuhdeneuvontaa? Tutustu koulutuksiin, osaamisen kehittäminen kannattaa aina

Kaipaatko vinkkejä tiimityöhön ja me-hengen rakentamiseen etänä koronapandemian tuomaan poikkeustilanteeseen? Miten hyödyntää lean-oppeja muutoksen keskellä? Näihin ja moniin muihin aiheisiin saat osaamista Suomen Yrittäjien koulutuksista.

Pienten yritysten työsuhdeneuvontahanke palvelee puhelimitse ja sähköpostitse. Hankkeen tavoitteena on auttaa pienyrittäjiä ja työllistämisestä kiinnostuneita yksinyrittäjiä palkkaamaan työntekijöitä. Neuvonta kestää vuoden 2021 loppuun saakka. Neuvojat vastaavat yrittäjien kysymyksiin työlainsäädännöstä ja työllistämisestä.

Syyskaudella järjestetään muun muassa seuraavat koulutukset:

Tiimityö ja me-hengen rakentaminen etänä, 1.9.

Koulutuksessa opit muun muassa, miten lisätä vuorovaikutuksen määrää ja laatua etätyössä.

Ongelmanratkaisun avaimet kriisin keskellä – Näin hyödynnät lean-oppeja muutoksen keskellä, 16.9.

Rekrytointi ja työntekijän palkkaaminen, 23.9.

Tästä maksuttomasta koulutuksesta saat perustietoja työntekijän palkkaamiseen ja rekrytointiin liittyen. Koulutus on osa TEM:ön rahoittamaa neuvontahanketta.

Taitava palautteenanto ja puheeksiotto, 9.10.

Koulutuksesta saat käytännönläheisiä työkaluja palautteenanto- ja puheeksiottotilanteisiin.

Tavoitteet ja työsuorituksen johtaminen etänä, 3.11.

Onnistunut kehityskeskustelu, 11.12.

Koulutuskalenteriin tästä.

Työsuhdeneuvontaa maksutta kaikille yrittäjille

Pienten yritysten työsuhdeneuvontahankeen tarjoamaa työoikeudellista neuvontaa saa puhelimitse arkisin kello 8–16 välisenä aikana numerossa 09–229 224. Lisäksi kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse neuvonta@yritystentyosuhdeneuvonta.fi . Hankkeessa annetaan myös oikeudellista koulutusta työoikeudellisissa asioissa esimerkiksi webinaareissa ja koulutustilaisuuksissa. Lisätietoa saa verkkosivuilta yritystentyosuhdeneuvonta.fi.

Maksuton neuvonta on avoin kaikille yrittäjille. Oikeudellisissa riitaprosesseissa avustaminen ja asiakirjojen laatiminen eivät sisälly hankkeeseen. Ministeriö kutsui hankkeen toteuttajaksi Suomen Yrittäjät ry:n.

Syksyn webinaareista vinkkejä digiloikan ottamiseen ja markkinointiin

Suomen Yrittäjät ja Google tarjoavat digitalisaatioon, markkinointiin ja myyntiin liittyviä ilmaisia webinaareja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Näistä webinaareista saat taitoja digiloikan ottamiseen sekä markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen.

toimitus (at) yrittajat.fi