25.1.2018 klo 12:36
Uutinen

Näin menestyt julkisten hankintojen kilpailutuksessa

Onko yritykselläsi tuotteita ja palveluita, mitkä sopisivat julkishallinnolle? Etkö tiedä, miten pääsisit toimittajaksi? Tarvitsetko kokenutta opastajaa, kuinka kunnille, kaupungeille ja virastoille myydään? Tai kuinka säilytään myös jatkossa sopimustoimittajana?

Pääkaupunkiseudun Yrittäjien hankintaneuvoja neuvoo, sparraa ja palvelee maksutta julkisiin hankintoihin liittyvissä asioissa.

Ota rohkeasti yhteyttä:

Pentti Komssi
044 343 2045
pentti.komssi@yrittajat.fi

Yritys saa tuotteidensa ja palveluidensa näkökulmasta täsmäneuvontaa ja oikeat askelmerkit, kuinka osallistua kilpailutukseen. Niiden avulla voi maksimoida mahdollisuuden menestyä julkisten hankintojen sokkelossa.

Palaute yrittäjältä:

”Toimimme juuri, kuten neuvoit. Suuri kiitos hyvästä tuloksesta lankeaa siis sinulle. Kävimme keskustelemassa asiasta paikan päällä, ja hankimme tähän problematiikkaan liittyvää tietoa ja näkemyksiä kumppaneiltamme eri puolilta Eurooppaa. Olen varma siitä, että näimme paljon enemmän vaivaa hakemuksen tekemisessä kuin muut.

Olemme näiden kokemusten ansiosta entistä varmempia siitä, että voimme laajentaa omaa toimialaamme aivan uuteen suuntaan.”