13.8.2018 klo 15:34
Uutinen

Nuorten yrittäjien huipputapahtuma lähestyy: Tätä kaikkea se tarjoaa

Vuoden nuori yrittäjä selviää pian, kun Get Togerher -tapahtuma käynnistyy Hyvinkäällä 24. elokuuta.

Get Together järjestetään tänä vuonna Hyvinkäällä 24. elokuuta. Tapahtumapaikkana on Hyvinkään Hotel Sveitsi. Tapahtuman teemana on tänä vuonna ”Entertainment as Business”. Puhumassa on muun muassa Barack Obaman Suomeen houkutellut Jyri Lindén Nordic Business Forumista, näyttelijä Pamela Tola, twerkkauksen Suomen mestari Tinze, sarjayrittäjä Ilkka Lavas, rapartisti ja tubettaja Hassan Maikal sekä yrittäjä Suvi Widgren.

Viime vuonna tapahtumapaikkana oli Tampere. Tuolloin vuoden nuoreksi yrittäjäksi valittiin Takuullecomin perustaja Niklas Nukari.

Vierailla on viime vuoden tapaan mahdollisuus sopia etukäteen bisnestreffejä muiden nuorten yrittäjien kanssa. Tapahtumissa on vuosien varrella syttynyt paitsi uusia bisnesideoita, myös rakkaustarinoita.

Vieraille tarjotaan asian lisäksi hauskoja aktiviteetteja kuten jättidartsia ja mahdollisuutta nyrkkeillä kengurupuvussa. Paikan päällä voi kokeilla taitojaan elektronisessa urheilussa. Perjantai-iltana valitaan vuoden nuori yrittäjä ja ilta päättyy yhteisiin bileisiin.

Tänä vuonna Vuoden nuori yrittäjä -titteliä tavoittelevat suomusjärveläinen maatalousyrittäjä Simo Larmo, 33, Vaasassa ja Saariselällä toimiva siivousyrittäjä Jenni Parpala, 26, jyväskyläläinen ohjelmistoyrittäjä Janne Puustinen, 30, töysäläinen koneliikkeen yrittäjä Lasse Saarenpää, 34, ja Keski-Pohjanmaalla toimiva personal trainer Emmi Salo, 29. Palkintosumma on 30 000 euroa.

Vuoden nuoren yrittäjän valitsee raati, johon kuuluvat viime vuoden kilpailun voittaja, Takuullecomin yrittäjä Niklas Nukari, yrittäjä Anna Perho, Business&Marketing Dot Oy:n yrittäjä Kati Rauhaniemi, SGN Groupin Sam Nieminen ja Suomen Yrittäjien digi- ja koulutusasioiden päällikkö Joonas Mikkilä.

Kuva: Suomen Yrittäjät

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi