27.3.2018 klo 14:08
Uutinen

Nyt etsimme Keski-Suomen vuoden nuorta yrittäjää 2018 – ehdota suosikkiasi!

On taas aika palkita menestynyt nuori yrittäjä, jolla on intohimoinen asenne työhönsä.

Vuoden nuori yrittäjä -palkinto on vertaisarvostukseen perustuva yrittäjiltä yrittäjille annettava tunnustus. Kilpailussa painotetaan yritystoiminnan ansioita eikä esimerkiksi järjestöaktiivisuutta. Voittajan valinnassa otetaan huomioon erityiset ansiot toimialaan, innovatiivisuuteen tai yrittäjäasenteeseen liittyen.

Kilpailun kriteerit:

  • Yrittäjä on täyttänyt kilpailuvuonna (2018) enintään 35 vuotta.
  • Yrittäjän perustama yritys on toiminut vähintään 3 vuotta kilpailuvuoteen (2018) mennessä.
  • Yrittäjä voi olla myös yrityksen nuori jatkaja, joka on omistajan- tai sukupolvenvaihdoksen jälkeen johtanut yritystään menestyksellisesti vähintään 3 vuotta kilpailuvuoteen (2018) mennessä.
  • Mikäli yrityksessä on useampi osakas, tulee vähintään 50 % osakkeista olla alle 35-vuotiaan/-vuotiaiden omistuksessa.
  • Yrityksellä on oltava jatkuvan menestymisen edellytykset ja talous kunnossa.
  • Yrittäjän yrityksen ei tarvitse olla Suomen Yrittäjien jäsen.

Ilmiannot:

Keräämme nyt ns. ilmiantoja eli kerro meille, kuka sinusta olisi paras valinta Vuoden 2018 nuoreksi yrittäjäksi Keski-Suomessa. Lopullisen valinnan tekee Keski-Suomen Yrittäjien luottamushenkilöistä ja kumppaneista koottu raati.

TEE EHDOTUKSESI TÄSTÄ

Palkinto:

Keski-Suomen voittaja saa Yksityisyrittäjäin Säätiöltä 1500 euron palkinnon ja pääsee valtakunnalliseen Vuoden nuori yrittäjä-kilpailuun, jossa kolmelle parhaalle jaetaan 30 000 euron voittopotti. Luvassa on myös paljon näkyvyyttä Yrittäjien medioissa.

Aikataulu:

Tee ilmiantosi kahden viikon sisällä, viimeistään 10.4.2018. Keski-Suomen Vuoden nuori yrittäjä julkistetaan 17.5.2018. Valtakunnan Vuoden nuori yrittäjä paljastetaan Nuorten Yrittäjien Get Together -päätapahtumassa Hyvinkäällä 24.8.2018.

Lisätietoja täältä >>