Nainen puhelimessa
7.12.2021 klo 08:56
Uutinen

Oletko sinä uusi työntekijämme? Etsimme koordinaattoria

Keski-Suomen Yrittäjät etsii koordinaattoria vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Hae iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Keski-Suomen Yrittäjät on yrittäjien vaikuttamis- ja bisnesverkosto, joka ajaa pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä noin puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrittäjiä. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 26 paikallisyhdistyksestä ja 3400 yrittäjäjäsenestä, ja toimistollamme yrittäjiä palvelee kahdeksan hengen organisaatio. Järjestö on sekä alueemme yrittäjiä kokoava kansanliike, että vaikuttava ja arvostettu toimija.

Työssäsi koordinaattorina pääset tekemään monipuolisia ja merkityksellisiä yrittäjäjärjestön työtehtäviä, joita ovat muun muassa

  • jäsenrekisterin ylläpitäminen ja päivittäminen
  • jäsenviestintä erilaisten kanavien välityksellä
  • jäsenhankinnan tukitoiminnot 
  • paikallisyhdistysten toiminnan monipuolinen tukeminen 
  • muut yhdessä onnistumista tukevat tehtävät
  • projektihallinnan- ja viestinnän avustavat tehtävät 
  • osallistuminen tapahtumien järjestämiseen
  • muut yleiset toimistotyötehtävät

Odotamme sinulta

Palvelualtista asennetta sekä aitoa halua tehdä merkityksellistä työtä keskisuomalaisessa yrittäjäjärjestössä. Olet luontainen asiakaspalvelija, joka nauttii ihmisten kohtaamisesta sekä heidän auttamisestaan erilaisissa pulmatilanteissa. Olet toimeen tarttuva itsenäinen tiimipelaaja ja kykenet hallitsemaan laajojakin kokonaisuuksia. 


Edellytämme yli 5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai restonomi, mutta myös muut koulutukset voivat soveltua tehtävään. Tässä tehtävässä vaaditaan erinomainen suomen kielen sekä hyvä englannin kielen osaaminen. Ymmärrys yrittäjyydestä katsotaan eduksi. Työ sisältää jonkin verran matkustamista, joten tarvitset käyttöösi oman auton. 


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä järjestössä, jossa tehdään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä yhteistyössä keskisuomalaisten yritysten ja paikallisyhdistysten kanssa. Tarjoamme osittaisen etätyömahdollisuuden, joustavat työajat sekä mukavat työkaverit ja koko tiimin tuen työllesi. Saat käyttöösi laajat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuurisetelit, hyvät työvälineet sekä halutessasi puhelinedun.


Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Janina Annala, puh. 050 3427 760 / janika.annala(at)eilakaisla.fi. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.12.2021 mennessä.