9.2.2018 klo 10:06
Uutinen

Olympialaiset alkavat: Näistä sovelluksista voit tiirailla kisoja – myös virtuaalitodellisuudessa

Olympialaisia voi katsella useista eri lähteistä. Tarjolla on myös sisältöä VR-laseille.

Urheilua rakastavalla yrittäjällä voi olla mahdollisuus seurata kisoja ruuvaamaalla hieman päivärytmiään. Helpoiten kisojen katsominen työpäivän aikana onnistuu mobiililaitteelta.

Mobiili.fi on listannut erilaisia tapoja kisojen seuraamiseen. Kisat käynnistyvät toden teolla tänään.

Eurosport Player lupaa esittää jokaisen sekunnin olympialaisten kisatapahtumista. Sovelluksesta voi valita haluamansa lajin ja lajien välillä voi siirtyä helposti ja reaaliajassa. Kaikissa lajeissa ei ole selostusta.

Sovellus on tarjolla Android- ja iOS-puhelimille ja myös Windows-mobiililaitteille. Playeria voi käyttää puhelimella, tietokoneella ja tabletilla sekä pelikonsolilla.

Player maksaa olympialaisten aikana 9,99 euroa, jos haluaa käyttöönsä katseluoikeuden olympialaisten ajaksi.

Kisat myös virtuaalilaseille

Yle lähettää Areenassa yli 650 tuntia olympialaisten kisatapahtumia. Mukana ovat kaikki lajit paitsi miesten jääkiekko-ottelut. Arerena-sovellus on ladattavissa kaikille alustoille.

Tarjolla on lisäksi olympiakisojen virallinen mobiilisovellus Olympics, josta voi tarkistaa kisojen aikatauluja ja lukea urheilu-uutisia. Tämä sovellus on tarjolla Android- ja iOS-laitteille.

Winter Olympics Eurosport VR mahdollistaa kisojen seuraamisen VR-laseilla. Eurosport lähettää VR-sisältöä yhteensä 50 tuntia muun muassa alppihiihdosta, jääkiekosta ja taitoluistelusta. Sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-laitteille 0,99 euron hinnalla.

Kuva: iStockPhoto

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi