Kari Päivinen muistuttaa, että Office Showroom Joensuulla on Telitien toimipisteessä tyylikäs kalustenäyttely, jossa tuotteisiin voi käydä tutustumassa.
3.5.2024 klo 13:41
Uutinen

Onnistuneet tilaratkaisut Office Showroom Joensuulta

Office Showroom Joensuu Oy toteuttaa toimivia tiloja ja aikaa kestäviä kalustuskokonaisuuksia.

– Olemme paikallinen, palveleva perheyritys. Olen ollut yrittäjä jo 16 vuotta, kertoo toimitusjohtaja Kari Päivinen.

Office Showroom Joensuulla on EFG:n edustus ja tarjolla on myös laaja valikoima lukuisten muiden tunnettujen kalustevalmistajien tuotteita.

Kokonaisvaltaista julkitilasisustamista

Office Showroom Joensuun palveluskaala kattaa kaiken työympäristökonsultoinnista tila- ja sisustussuunnittelun kautta toimitukseen ja asennukseen. Yrityksen oma sisustusarkkitehti on tarvittaessa mukana koko prosessin ajan tilan kartoituksesta sen viimeistelyyn.

– Rakennushankkeissa tulemme mielellämme mukaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta ammattitaitomme tulee täysimääräisesti asiakkaan käyttöön, Päivinen toteaa.

Pohjoiskarjalaista osaamista

Luotettavuuden ja toimitusvarmuuden ansiosta Office Showroom Joensuu on kysytty kumppani isoillekin tilaajille ja suuriin kohteisiin.

– Toimitamme esimerkiksi eräälle valtakunnalliselle yritysketjulle ympäri Suomea henkilöstön etätyötarpeisiin soveltuvia toimistokalusteita suuria määriä ja tällä tavoin tarjoamme tasokasta pohjoiskarjalaista palvelua kaikkialle maahan.

Yrityksen viimeaikaisia referenssejä ovat mm. Yle, Granlund, Joensuun Kauppahalli, Rantakylän kirjasto, Sirkkalan liikkumiskeskus, Sokos Hotel Kimmelin kokous-, ravintola- ja toimistotilat, sekä autokaupan alalta Wetteri ja Hedin Automotive.

– Joensuun kaupungin uuteen hallintotaloon Torikadulle toimitimme n. 200 työpistettä ja monipuolisesti muita tilaratkaisuja, Päivinen mainitsee.

Kari Päivinen näkisi positiivisena asiana, jos paikallisesti arvostettaisiin vielä nykyistä enemmän omasta maakunnasta löytyvää osaamista ja yrittäjyyttä.

– Olisihan se aluetaloudellisesti parempi, jos raha jäisi kiertämään omalle kotiseudulle.

Teksti ja kuva: Joensuun Kustannus Oy Yritysmaailma