26.8.2019 klo 11:42
Uutinen

Opiskelija, kiinnostaako yrittäjyys? Suomen Yrittäjien opiskelijajäsenyys on ilmainen!

Tarjoamme opiskelijalle tukea, työkalut ja valmiit verkostot yrittäjyyden alkutaipaleelle opintojen oheen.

Varsinais-Suomen Nuoret Yrittäjät on yhteisö, johon ovat jo toimivien yrittäjien lisäksi tervetulleita myös yrittäjyydestä kiinnostuneet tai yritystoimintaa vasta aloittelevat opiskelijat. Tarjoamme opiskelijalle tukea, työkalut ja valmiit verkostot yrittäjyyden alkutaipaleelle opintojen oheen. Mikä parasta, opiskelijajäsenyys on ilmainen!

Opiskelijajäsenyys on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut yrittäjyydestä ja opiskelet täysipäiväisesti lukiossa, ammattioppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Myös perusasteen oppilaat ovat tervetulleita opiskelijajäseniksi. Jäseneksi voit liittyä, vaikka et vielä olisi perustanutkaan omaa yritystäsi.

Liity nyt opiskelijajäseneksi!

Opiskelijajäsenenä saat käyttöösi kattavan etu- ja palvelupaketin, joka vauhdittaa yrittäjyyshaaveitasi opintojesi ohessa. Jäseneksi voit liittyä heti, sillä jäsenyys on voimassa rekisteröintipäivästä vuodeksi eteenpäin.

Liittymisesi jälkeen sinulle lähetetään sähköpostilla varmistus sekä tekstiviestillä mobiilijäsenkortti matkapuhelimeesi.

Huom! Opiskelijajäsenyys on suora henkilöjäsenyys Suomen Yrittäjien keskusjärjestöön. Mikäli haluat hakeutua luottamustehtäviin varsinaissuomalaisessa paikallisyhdistyksessä tai aluejärjestö Varsinais-Suomen Yrittäjissä, on sinun liityttävä Suomen Yrittäjien varsinaiseksi yritysjäseneksi.

Lue lisää Varsinais-Suomen Nuorista Yrittäjistä >>
Nuorten Yrittäjien tapahtumat >>

Varsinais-Suomen Nuoret Yrittäjät somessa:

Instagram: instagram.com/nuoretyrittajat_vs
Facebook: facebook.com/vsnuoretyrittajat