16.9.2020 klo 14:17
Uutinen

Osallistu kiinnostaviin koulutuksiin: Next Level Tampereella ja kyberturvallisuutta Espoossa

Suomen Yrittäjien järjestämien koulutusten lisäksi myös eri puolilla Suomea yrittäjät järjestävät kaikille avoimia kiinnostavia koulutuksia.

Suomen Yrittäjien verkkosivujen koulutuskalenterin etusivulle nostetaan näkyviin myös paikallisyhdistysten ja aluejärjestöjen maksullisia tai maksuttomia etäkoulutuksia, webinaareja ja etätapahtumia, jotka ovat avoimia kaikille jäsenille ja joskus myös keille tahansa yrittäjille ympäri Suomen.

Pirkanmaa nostaa Next Levelille

Pirkanmaan Yrittäjät järjestää lokakuun loppupuolella (19.–21.10.) verkossa Next Level -tapahtuman. Se keskittyy kasvuun, kansainvälistymiseen, yrityksen kehittämiseen ja itsensä johtamiseen.

Pääpuhujina ovat sarjayrittäjä Ilkka Lavas, Juhani Lehti Tampereen Konepajat Oy:sta ja Tuomo Isokivijärvi StepOne Techistä. Lavaksen teemana on yrityksen kehittäminen, Lehti puhuu kasvusta yrityskauppojen kautta ja Isokivijärvi kertoo, kuinka kasvua haetaan kansainvälisiltä markkinoilta.

Tapahtumassa ovat mukana myös muun muassa Elisa, Finnvera ja Team Finland.

Tapahtuman yhteydessä voi sopia myös kahdenkeskisiä tapaamisia muiden osallistujien tai asiantuntijoiden kanssa.

Tapahtumaan voi tutustua ja osallistua verkon kautta osoitteessa nextlevel2020.fi.

Tapahtumasta on livelähetykset ma 19.10. klo 9–11, ti 20.10. klo 9–11 ja ke 21.10. klo 14–16.

Espoossa kyberturvallisuutta

Espoon Yrittäjät järjestää 30. syyskuuta kiinnostavan webinaarin kyberturvallisuudesta. Käytännössä jokainen yritys on nykyään digitaalinen yritys, ja (kyberturvallisuus) on yksi keskeinen osa yritystoimintaa.

Kyberturvallisuudesta huolehtimisessa on ensisijaisesti kyse asiakkaiden luottamuksen ylläpitämisestä.

Minkälaiset kyberuhkat tänä päivänä yrityksiin kohdistuvat, ja miten varautua niihin? Entä miksi turvallisuudesta huolehtiminen on yrityksille välttämätöntä ja miten teknologiaa hyödyntämällä pystytään tehostamaan liiketoimintaa?

Aiheesta on puhumassa kotimainen huippuasiantuntija Jarno Limnéll. Kyberturvallisuus webinaari on avoin kaikille, myös ei-jäsenille. Pääpuhujana on yksi Suomen johtavia kyberturvallisuuden ja turvallisuuden asiantuntijoita.

Lue lisää tapahtumasta täältä.