Kuva: Ninnu Visual Oy
29.2.2024 klo 16:14
Uutinen

Päijät-Hämeen Heta Vihervirta-Vuontelo vetämään myös Kymen Yrittäjiä

Kymen Yrittäjät ja Päijät-Hämeen Yrittäjät ovat sopineet, että Päijät-Hämeen Yrittäjät tuottaa aluejohtajapalvelut Kymen Yrittäjille kesäkuun loppuun asti. Tämä tarkoittaa sitä, että Päijät-Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo toimii maaliskuun alusta alkaen oman toimensa ohella Kymen Yrittäjien aluejohtajana. Päijät-Hämeen Yrittäjät tarjoaa myös muita henkilöstöresursseja Kymen Yrittäjien käyttöön.

”On tietysti hienoa, että voimme olla auttamassa naapurialuetta ja meidän osaamiseen luo-tetaan, uskon että toimitusjohtajamme on oikea henkilö tehtävään. Varmasti tulee myös uu-sia näkökulmia meidän suuntaan, enkä usko että alueemme yrittäjät kärsivät tästä asiasta millään lailla, Päijät-Hämeen Yrittäjien puheenjohtaja Juha Tähkänen sanoo.

”Tunnen aiempien työtehtävieni pohjalta Kymenlaaksoa ja sen yrittäjiä, olen myös asunut aiemmin Kouvolassa. Kymen Yrittäjien tilanne on ollut monella tapaa haastava viime aikoi-na, meillä on mahdollisuus auttaa ja tartun toimeen mielelläni. Tärkeintä on saada työrauha hallitukselle ja varmistaa hyvät käytännöt Kymen Yrittäjille, toimitusjohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo toteaa.

”Olen iloinen siitä, että Päijät-Hämeen Yrittäjät oli valmis auttamaan Kymen Yrittäjiä tässä tilanteessa. Päijät-Hämeen Yrittäjien asiat ovat hyvällä mallilla, ja on erinomaista, että hyviä käytäntöjä ja osaamista voidaan jakaa. Alueilla on myös paljon yhteisiä mahdollisuuksia ja mm. kumppanirintamalla samoja toimijoita”, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo.

Vihervirta-Vuontelo on johtanut Päijät-Hämeen Yrittäjiä vuodesta 2019. Hän on ollut sitä ennen mm. Vakuutusyhtiö Pohjantähden aluejohtaja ja Fennian myyntijohtaja Etelä-, ja Kaakkois-Suomessa.

Lisätiedot:
Puheenjohtaja Juha Tähkänen, Päijät-Hämeen Yrittäjät, p. 0400 938 151
Toimitusjohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo, Päijät-Hämeen Yrittäjät, p. 0400 854 995
Toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, Suomen Yrittäjät, p. 040 504 1944