Heta Vihervirta-Vuontelo ja Henry Udd
10.3.2022 klo 08:45
Uutinen

Päijät-Hämeen Yrittäjät ja Helmi Säästöpankki Oy yhteistyöhön

Päijät-Hämeen Yrittäjät ja Helmi Säästöpankki ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Yhteistyö alkaa heti ja sopivia yhteistyömalleja rakennetaan yhdessä, eteenpäin katsoen.

– On hienoa päästä solmimaan yhteistyösopimus paikallisen pankin kanssa. Jäsenyrittäjiämme ajatellen pankkiyhteistyökumppanin löytäminen on ollut tärkeää. Monipuolisten rahoitusmahdollisuuksien merkitys tulee korostumaan koronan jälkeisessä ajassa, kun luodaan kasvumarkkinoita, kertoo Päijät-Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo.

– Tahdomme Helmi Säästöpankissa huolehtia asiakkaidemme ja oman alueemme taloudellisesta hyvinvoinnista. Henkilökohtaisuus, asiantuntijuus ja paikallisuus ovat toimintaamme ohjaavia arvoja ja tiedämme, että ne ovat hyvin tärkeitä myös monelle päijäthämäläiselle yrittäjälle. Olemme luottavaisia, että nyt alkavalla entistä tiiviimmällä yhteistyöllä Päijät-Hämeen Yrittäjien kanssa pystymme yhdessä kehittämään alueemme yritysten liiketoimintaa ja luomaan heille uusia menestymisen mahdollisuuksia, sanoo Helmi Säästöpankin toimitusjohtaja Henry Udd.

– Päijäthämäläisten yritysten menestyminen on meille tärkeä asia. Kun yritysten liiketoimintaa kehitetään yhdessä yrittäjän kanssa ja heitä tuetaan ja neuvotaan, luodaan edellytykset tuottavalle liiketoiminnalle, joka puolestaan lisää myös paikallista hyvinvointia ja alueen vetovoimaa. Yhteistyö Päijät-Hämeen Yrittäjien kanssa sopii toimintafilosofiaamme erinomaisesti ja tukee meitä omassa tärkeässä tehtävässämme, sanoo Helmi Säästöpankin liiketoimintajohtaja Pasi Sirola.

– Olemme iloisia alkavasta yhteistyötä. Uskomme, että yhdessä ja yhteistuumin tehdään erinomaisia tuloksia, päättävät Udd ja Sirola yhteen ääneen.

Kuvassa: Päijät-Hämeen Yrittäjien Heta Vihervirta-Vuontelo ja Helmi Säästöpankin Henry Udd