1.6.2023 klo 12:20
Uutinen

Päijät-Hämeen Yrittäjät muuttaa Crazy Towniin

Päijät-Hämeen Yrittäjät muuttaa nykyisistä Vesijärvenkatu 15:ta olevista tiloista elokuun aikana Crazy Townin tiloihin Kulmalan taloon (Aleksanterinkatu 16, 2 krs.).

Toimintamme käynnistyy uusissa yrittäjäyhteisöllisissä ja aivan Lahden keskustassa sijaitsevissa tiloissa syyskuun alussa. Näissä upouusissa tiloissa Päijät-Hämeen Yrittäjillä on omat tilat ja mahdollisuus järjestää tapaamisia, kokouksia sekä erikokoisia tilaisuuksia.
Muuton taustalla on Luhta-Kiinteistöillä alkava mittava, lähes kolme vuotta kestävä investointihake, jonka seurauksena työskentelyolosuhteet nykyisissä tiloissa muuttuvat haasteellisiksi.

Tulemme jatkossa olemaan osa uutta yhteisöllistä Crazy Town porukkaa, joka kerää yrittäjiä ja elinkeinoelämän sidosryhmiä saman katon alle.
Crazy Town on uusi toimija Lahdessa, mutta heillä on monen vuoden kokemus työtilojen vuokraamisesta useissa eri kaupungeissa Suomessa.

Syyskuussa olette kaikki lämpimästi tervetulleita tapaamaan meitä sekä tutustumaan uusiin tiloihimme Lahden kaupungin ytimessä! Parkkipaikkoja on ympäristössä hyvin tarjolla (Trio, Siltapuisto, Sokos, Toriparkki ja pikapysäköinti kadulla, toimiston edessä).

Aleksanterinkadulla olevat ulko-ovat ovat turvallisuussyistä lukossa, joten kun haluat tulla meitä tapaamaan niin soita meille puh. 050 566 0343 ja tulemme noutamaan sinut ovelta.