16.12.2021 klo 09:15
Uutinen

Päijät-Hämeen Yrittäjien edustajia Suomen Yrittäjien valiokuntiin ja verkostoihin kaudelle 2022–2023

Suomen Yrittäjien hallitus valitsi valiokuntiin, verkostojen johtoryhmiin ja työmarkkinavaltuuskuntaan uudet kokoonpanot 14.12.2021.

Valiokuntiin ja verkostojen johtoryhmiin oli avoin haku Yrittäjien jäsenten keskuudessa. Päijät-Hämeen Yrittäjien jäsenyrityksistä valiokuntiin valittiin 8 edustajaa. Valiokuntien ja verkostojen johtoryhmien toimikausi on kaksi kalenterivuotta, eli jäsenet valittiin kaudeksi 2022–2023. Työmarkkinavaltuuskunnasta vaihtuu vuosittain puolet jäsenistä.

Päijät-Hämeen Yrittäjien edustus koostuu seuraavista henkilöistä ja paikoista:

Juha Rostedt, Rostedt Brands Oy, elinkeinopolitiikan valiokunnan jäsen

Tiina Rantala, Rantala Tax & Law Oy, rahoitus- ja verovaliokunnan jäsen

Juha Tähkänen, Louhintaurakointi Juha Tähkänen Oy, rakentamisen valiokunnan jäsen

Terhi Kinnari, Kinnarin Tilatoimi Oy, ruokavaliokunnan jäsen

Ari Seppälä, Retsbol Oy, ruokavaliokunnan jäsen

Ismo Eerola, HyväSikala XO Oy, yksinyrittäjäverkoston johtoryhmän jäsen

Marianne Nurminen, TK-Työkalutiimi Oy, työmarkkinavaltuuskunnan varsinainen jäsen

Marjo Nokkonen, Nokopa Oy, työmarkkinavaltuuskunnan varajäsen

Suomen Yrittäjien valiokunnat ja verkostot

Valiokunnissa vaikutetaan Suomen Yrittäjien linjauksiin ja tuoda esille ehdotuksia asioista, joita yrittäjäjärjestön pitäisi ottaa esille ja muuttaa. Valiokuntiin valitaan yrittäjiä, joilla on vahva oman alansa osaaminen jostakin näkökulmasta. Lisäksi valiokuntien käytössä ovat Suomen Yrittäjien omat asiantuntijat. Tavoitteena on parantaa pienten ja keskisuurten yritysten arkea. Kuhunkin valiokuntaan ja verkostojen johtoryhmään kuuluu kerrallaan enintään 12 henkilöä puheenjohtaja mukaan lukien

Verkostojen johtoryhmissä pääsee puolestaan kehittämään järjestön tekemistä ja ideoimaan uutta sisältöä jäsenten tarpeisiin. Verkostot ovat oiva vaikuttamisen paikka sekä keino tuoda oman alan ja alueen näkemystä järjestön toimintaan.

Työmarkkinavaltuuskunta on säännöissä määrätty valtuuskunta, jonka tehtävänä on seurata työehtosopimuspoliittista sekä työlainsäädännön kehitystä, osallistua ja vaikuttaa lainsäädännön ja muiden työmarkkinoihin vaikuttavien toimenpiteiden valmisteluun sekä valmistella keskusliiton hallitukselle työmarkkinapoliittisia kannanottoja, lausuntoja ja aloitteita.

Onnea kaikille valituille!

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo, Päijät-Hämeen Yrittäjät p. 0400 854 995
heta.vihervirta-vuontelo@yrittajat.fi