Suomen Yrittäjien ja Yrittäjän Kriisikeskuksen järjestämän tietoiskun yrittäjän hyvinvoinnista epävarmana aikana voi seurata tallenteena.
18.3.2022 klo 07:01
Uutinen

Painaako Ukrainan sodan tuoma epävarmuus mieltä? – Voit seurata tallenteena tietoiskun yrittäjän hyvinvoinnista

Jos Ukrainan sota aiheuttaa ahdistusta ja häiritsee päivittäistä työntekoa ja elämää, kannattaa ensisijaisesti hakea keskusteluapua asioiden purkamiseksi.

Mistä apua, jos Ukrainan sota painaa omaa mieltä liikaa? Miten voit tunnistaa stressin tai negatiivisesti vaikuttavat tunteet ja ajatukset?

Suomen Yrittäjät järjesti torstaina 17. maaliskuuta yhteistyössä Yrittäjän Kriisikeskuksen kanssa tietoiskun yrittäjän hyvinvoinnista epävarmana aikana.

Tietoiskun tallenteen voit katsoa tästä.

Webinaarissa Yrittäjän Kriisikeskuksen Saija Oittinen ja Tuomo Kallio kertoivat keinoista, joiden avulla helpottaa oloa vaikeassakin tilanteessa.

Yrittäjämedioiden aiemmassa jutussa Tuomo Kallio kehotti rajoittamaan uutisten seuraamista, jos ihminen kokee niiden pahentavan omaa tilannetta.

– Olemme siitä ikävässä tilanteessa, että yksittäisen suomalaisen ihmisen mahdollisuus vaikuttaa Ukrainan tilanteeseen on pieni, Kallio sanoi.

Kaikki tietoiskut tallenteina

Suomen Yrittäjät parin viime viikon aikana järjestänyt neljä muutakin webinaaria Ukrainan sotaan liittyen. Aiheina ovat olleet energia, pakotteet ja kausityövoima.

Aiempien tietoiskujen tallenteet löytyvät Suomen Yrittäjien Kaikki Ukrainasta yrittäjälle -sivustolta.

Toimitus
Toimitus