Heikki Kangasniemi
15.11.2023 klo 10:42
Uutinen

Pirkanmaan Yrittäjät on kiinnostunut yrittäjien ajatuksista – Kun Heikki Kangasniemi kilauttaa jäsenyritykseen, puheluun kannattaa vastata

Yrittäjäjärjestö on kiinnostunut jäsenistään. Jotta järjestön yrittäjyyden puolesta tekemä toiminta olisi jäsenten odotusten ja tarpeiden mukaista, kysymme jäsenyrittäjiemme kuulumisia ja ajatuksia vaikkapa puhelimitse. Saimme tähän työhön Pirkanmaan Yrittäjiin vahvistukseksi Heikki Kangasniemen, 63. Heikki on elämää nähnyt ja bisnestä tehnyt ammattilainen, joka parhaillaan hankkii lisäpätevyyttä kouluttautumalla yritysneuvojaksi.

Heikki on mittava työura kansainvälisessä vientikaupassa koneita, laitteita ja tuotantolinjoja myyden ja markkinoiden sekä alan messuja koluten. Sydäntään lähellä ovat erityisesti pien- ja yksinyrittäjät sekä aloittavat yritykset.

  • Toimin Pirkanmaan Yrityskummeissa, joka on sitoutumaton ja omaa etua tavoittelematon asiantuntijajoukko. Meillä kaikilla kummeilla on yhteinen missio yrittäjyyden puolesta. Mentoroimme maksuttomasti pirkanmaalaisia yrityksiä ja yrittäjiä liiketoiminnan kehittämisessä jakamalla arvokkaita kokemuksiamme ja asiantuntija-apua pk-yritysten käyttöön.

Heikki kertoo haluavansa pitää seutukunnat elävinä ja elinkeinotoiminnan vireänä, edistää työtä ja toimeentuloa luovaa tekemistä.

  • Suoritan yritysneuvojan ammattitutkintoa saadakseni virallisen kelpoisuuden tehtävään.

Heikki suorittaa tutkintoon liittyvän työharjoittelun Pirkanmaan Yrittäjissä olemalla puhelimitse yhteydessä jäsenyrittäjiin. Jos Heikki kilauttaa sinulle, kannattaa ottaa pieni hetki ja kertoa omaan yritystoimintaan ja yrittäjyyteen liittyvät kuulumiset. Puhelut käydään luottamuksellisesti, ja niissä saatua arvokasta palautetta hyödynnetään muun muassa uutissisältöjen ja muun viestinnän sekä koulutusten ja tapahtumien suunnittelussa. Samalla tarkistellaan jäsentiedot kuntoon, jotta jäsenyyden täysi hyödyntäminen ei jää ainakaan siitä kiinni, etteikö tieto olisi tavoittanut jäsentämme.

Näitä puheluita soittaa parhaillaan myös Kimmo Konttavaara. Jäsenkontaktit kuuluvat toki jokaisen Pirkanmaan Yrittäjien toimihenkilönkin työtehtäviin ja paikallisyhdistyksetkin pitävät yhteyttä omiin jäseniinsä.