12.3.2020 klo 11:24
Uutinen

Pk-yrittäjät kutsutaan uudistumaan Kaarinassa, Laitilassa, Raisiossa, Paraisilla ja Somerolla

Varsinais-Suomen Yrittäjät on käynnistänyt viiden varsinaissuomalaisen kaupungin ja muiden yhteistyökumppanien kanssa pk- ja mikroyrityksille suunnatun uudistumispolun.

– Kutsumme ja haastamme yrittäjiä lähtemään mukaan uudistamaan yrityksen toimintaa, koulutus- ja osaamisasioiden päällikkö Johanna Vainio Varsinais-Suomen Yrittäjistä sanoo.

Uudistumispolku on kaikille alueen pk- ja yksinyrittäjille avoin ja maksuton. Tänä vuonna käynnistetyssä pilotissa ovat kunnista mukana Kaarina, Laitila, Raisio, Parainen ja Somero.

– On hienoa, että yhteistyöhön on lähdetty innokkaasti mukaan. Kaupungeissa ja kunnissa tunnistetaan, että kehittämällä alueen pk-yrityksiä vaikutetaan kunnan elinvoimaan eri tavoin, Vainio kertoo.

Uudistumispolun aikana järjestetään eri teemoihin pureutuvia tapahtumia. Yritysten käyttöön ja toiminnan tueksi tarjotaan uusia kehittämisen työkaluja ja toimintamalleja.

– Pureudumme uudistumispolun varrella markkinointiin, myyntiin, talousasioihin, tuotekehitykseen ja digitaalisiin ratkaisuihin. Mukaan lähteville yrittäjille lupaamme ainakin vertaistukea, uusia kontakteja liiketoimintaan sekä konkreettista tukea liiketoiminnan uudistamiseen, Vainio sanoo.

Nyt käynnistynyttä toimintaa on tarkoitus laajentaa muihin Varsinais-Suomeen kuntiin ja kaupunkeihin.

– Uudistumispolku on esimerkillinen osoitus käytännön yhteistyöstä, jota yrittäjäjärjestö ja kunnat voivat tehdä, Vainio katsoo.

Kaikki uudistumispolulla mukana olevat kumppanit ja tietoa muun muassa tulevista tapahtumista löytyy täältä >>

Uudistumispolulle voi ilmoittautua mukaan osoitteessa lyyti.in/uudistumispolku2020

Kysy lisää:

Johanna Vainio, koulutus- ja osaamisasioiden päällikkö
Puh. 050 358 8409, johanna.vainio@yrittajat.fi

Lassi Rosala, elinkeinoasioiden päällikkö
Puh. 050 308 2852, lassi.rosala@yrittajat.fi