1.8.2018 klo 12:58
Uutinen

Pohjois-Karjalan Yrittäjien uudet nettisivut julkaistu

Pohjois-Karjalan Yrittäjien vanha pkyrittajat.fi -verkkosivu alkoi olla jo sen verran iäkäs, että muutoksen tuulet olivat vääjäämättömät. Näinpä päätimme ottaa toimivasta Suomen Yrittäjien sivupohjasta esimerkin, ja rakentaa verkkosivumme kertaheitolla modernimpaan suuntaan.

Mutta ei huolta – kaikki mitä edellisillä verkkosivuilla oli, on siirretty myös uudistuneelle pohjalle (lukuunottamatta vanhentunutta tietoa).

Verkkosivut on suunniteltu lähtökohtaisesti järjestön jäsenten mielipiteitä ja mieltymyksiä seuraten.

Uusien sivujen etuihin lukeutuu synergia muiden aluejärjestöjen sivujen kesken, helpompi navigoitavuus, yleinen käyttömukavuus sekä silmille kevyempi, raikkaampi ilme. Verkkosivut on suunniteltu lähtökohtaisesti järjestön jäsenten mielipiteitä ja mieltymyksiä seuraten. Merkittävimmän kasvonkohotuksen on saanut yläpalkkirivistö sekä etusivu, jotka on suunniteltu erityisesti vastaamaan yleisimmin haettuja vaihtoehtoja. Myös tapahtumiin ilmoittautuminen on pantu uuteen uskoon – ja nykyään niitä voi ehdottaakin!

Lisäyksiä sekä muutoksia verkkosivuille:

  • Selkeämpi etusivu, yläpalkki sekä sujuvampi navigoitavuus ja kirjautuminen
  • Uusi tapahtumakalenteri: Juhlatuulella? Koulutuksen tarpeessa? Jalkapalloa pelaamaan? Jos kategorioista ei löydä sinulle sopivaa ohjelmaa, voit aina myös ehdottaa mieleistäsi tapahtumaa
  • Webinaarit: Suomen Yrittäjät järjestää säännöllisin väliajoin webinaareja jäsenille
  • Blogit – täältä löydät vaihtelevia kirjoituksia yrittäjiltä sekä yrittäjyydestä yleensäkin, myös Neuvokkaassa julkistetut artikkelit!
  • Parantunut käytettävyys mobiililaitteilla
  • Yrittäjän ABC -sivu tarjoaa apua niin kokeneelle kuin aloittavallekin yrittäjälle. Hae tietoa esimerkiksi yrittäjän verotuksesta tai sosiaaliturvasta
  • Muuta jäsentietojasi itse – pääset muuttamaan jäsentietojasi tilaamalla omaan sähköpostiisi päivityslinkin. Pääset linkistä muuttamaan jäsentietojasi ja mm. valitsemaan laskutustavan

Jatkossa tulemme uudistamaan myös paikallisyhdistysten sivut samalle mallille.

Mitä mieltä olet uudistuksista? Jäikö meillä jotain kriittistä huomioimatta? Onko väri liian sininen? Anna meille palautteesi tämän linkin kautta.