14.12.2021 klo 12:54
Uutinen

Pohjois-Karjalan Yrittäjien varapuheenjohtajaksi asianajaja Jyrki Piiparinen

Pohjois-Karjalan Yrittäjien hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin maanantai-iltana 13.12. Honkavaaran Perinnepihassa. 

Hallitus valitsi keskuudestaan varapuheenjohtajaksi Jyrki Piiparisen.

Jyrki Piiparinen on toiminut järjestössä aktiivisesti viime vuodesta lähtien, kun hänet valittiin Pohjois-Karjalan Yrittäjien hallitukseen. 

”Nyt on hyvä lähteä jatkamaan työtä Perttu Kouvalaisen puheenjohtajakauden jälkeen uuden puheenjohtajan Tuomo Turusen rinnalle. Erinomaista työtä on tehty ja tekemistä vielä toki riittää jatkossakin”, kertoo Piiparinen ja jatkaa – Kannatan yrittäjien ja eri sidosryhmien yhteistyön voimallista kehittämistä ja yhteistyön viestinnällistä korostamista, sillä tässä on meillä maakunnassa selkeä vetovoimatekijä. Yhteistyöstä syntyy onnistumisia!

Asianajaja Piiparisella on noin 25 vuoden kokemus asianajotehtävistä. Hän on erikoistunut yritysten ja yhteisöjen juridisten riskien hallintaan sekä riitojen ratkaisuun. Piiparisella on laaja kokemus yritystoimintaan liittyvästä juridiikasta, immateriaalioikeuksista, kilpailuoikeudesta, vienti- ja kasvuyritysten juridiikasta sekä yritysjärjestelyistä ja insolvenssioikeudesta.

Piiparinen on toiminut yli 20 vuoden ajan valtakunnallisen yrittäjäjärjestön ja useamman toimialajärjestön neuvontalakimiehenä. Hän vastaa pitkäaikaisena yritysjuristina kymmenien yritysten riskinhallinnasta ja on suorittanut myös Hyväksytty hallituksen jäsen -kurssin, jonka lisäksi hän on Hallituspartnerit Itä-Suomi ry:n jäsen. Piiparinen on Suomen Asianajajaliiton sovittelijaluetteloon merkitty sovittelija ja toimii myös sovittelijan tehtävässä. Piiparinen on osallistunut Kansainvälisen Asianajajaliiton IBA:n toimintaan vuodesta 2005 lähtien, sekä toiminut Suomen Asianajajaliiton monissa luottamustehtävissä vuodesta 2016 alkaen. Piiparinen toimii Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:ssä hallituksen puheenjohtajana.