20.9.2021 klo 13:07
Uutinen

Presidentti Niinistö juhlapuhujana Yrittäjäpäivillä

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö osallistuu ensi viikonloppuna Jyväskylässä järjestettäville Valtakunnallisille Yrittäjäpäiville. Presidentti Niinistö tapaa yrittäjiä ja pitää juhlapuheen Yrittäjäpäivien iltagaalassa lauantaina 25. syyskuuta.

Presidentti Sauli Niinistön läsnäolo yrittäjien vuoden tärkeimmässä juhlassa ilahduttaa Suomen Yrittäjien puheenjohtajaa Petri Salmista.

− On suuri kunnia, että tasavallan presidentti osallistuu tapahtumaan ja osoittaa valtakunnan ylimmän johdon taholta arvostusta yrittäjiä kohtaan. Tämä on meille tärkeää etenkin tällaisen ajanjakson jälkeen, kun yrittäjiä ja yrittäjyyttä on koeteltu ennennäkemättömällä tavalla, puheenjohtaja Salminen sanoo.

– Yrittäjät myös arvostavat suuresti presidentin vastuulliseen julkiseen taloudenpitoon liittyviä näkemyksiä, Salminen jatkaa.

Presidentti Niinistö on muistuttanut yrittäjien merkityksestä suomalaiselle yhteiskunnalle.

− Kulunut vuosi on vaatinut yrittäjiltä paljon. Työnne luo Suomeen hyvinvointia. Kiitos yrittäjä! presidentti kirjoitti Twitterissä yrittäjän päivänä vuonna 2020.

Presidentti Niinistö uudisti kiitoksena tämän vuoden syyskuussa.

– Näin on edelleen. Onnitteluni ja kiitokseni yrittäjille, presidentti kirjoitti Twitterissä jakaessaan uudelleen vuoden takaisen kirjoituksensa.

Suomen Yrittäjien järjestämiä Valtakunnallisia Yrittäjäpäiviä vietetään Jyväskylässä 24. –25. syyskuuta. Paikalle on saapumassa puheenvuoroja kuuntelemaan ja verkostoitumaan yli tuhat henkeä.

Yrittäjäpäivien perjantain pääpuhuja on Suomen jalkapallon A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva. Perjantain ja lauantain aikana luvassa on puheenvuoroja myös muun muassa vastuullisuudesta, tunteista kilpailuetuna, joustavasta työstä ja sen johtamisesta, kasvumarkkinoinnista ja digitalisaatiosta. Lauantai-illan yrittäjägaalassa palkitaan vuoden valtakunnalliset yrittäjät, yksinyrittäjät ja nuoret yrittäjät.

Lisää yrittäjäpäivistä: Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät 24.-25.9.2021.

toimitus (at) yrittajat.fi

Kuva: Jon Norppa / Tasaavallan presidentin kansila