1.4.2019 klo 12:43
Uutinen

Sari Laitisesta järjestöpäällikkö Keski-Suomen Yrittäjiin

Järjestöpäällikön tehtävässä Laitinen aloittaa 1.4.2019.

Keski-Suomen Yrittäjät on valinnut järjestöpäällikön tehtävään kauppatieteiden maisteri Sari Laitisen (32 v.). Laitinen on työskennellyt puolitoista vuotta koordinaattorina Keski-Suomen Yrittäjissä.

Työ Yrityskummien, järjestö- ja jäsenasioiden sekä tapahtumajärjestämisen parissa jatkuu edelleen. Järjestöpäällikkönä Laitinen keskittyy aiempaa enemmän paikallisyhdistysyhteistyöhön sekä Keski-Suomen Millennial Boardin ja Nuorten Yrittäjien ja Kasvuyrittäjien DOERS-verkoston tavoitteelliseen kehittämiseen.

– Puolentoista vuoden kokemuksella olen jo hyvin sisässä järjestön tekemisessä. Tänä aikana on karttunut upea yrittäjien ja yhteistyökumppaneiden verkosto, minkä pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan toimintaa eteenpäin. Järjestöpäällikkönä tuon toimintaamme enemmän markkinoinnillista otetta sekä uudenlaisia tekoja ja avauksia yrittäjyyden eteen, Laitinen summaa alkanutta pestiä.

– Yrittäjät kautta linjan tuntuvat kaipaavan entistä enemmän vertaistukea ja relevantteja kontakteja. Mielenkiintoinen näkökulma on myös raikkaasti ajattelevien nuorten ja kokemusta omaavien konkareiden yhdistäminen yritystoiminnan kehittämisessä – molempia tarvitaan! Näen, että yrittäjäjärjestöllä on oma olennaisen tärkeä roolinsa oikeiden kohtaamisten ja bisneksen mahdollistamisessa sekä yrittäjyyden olosuhteiden kehittämisessä entisestään. Ja ihmiset, ihan parasta tässä työssä ovat ihmiset!

Sarin tavoittaa:
p. 040 538 4602
sari.laitinen@yrittajat.fi