Palkitut yrittäjäyhdistykset ja toimialajärjestö Vaikuttajafoorumissa Silja Europalla 23.4.2022. Kuva: Yrittäjämediat
23.4.2022 klo 22:11
Uutinen

Seinäjoen Yrittäjät vuoden paikallisyhdistys 2021

Suomen Yrittäjien Vaikuttajafoorumissa palkittiin edellisvuoden onnistujia. Seinäjoen Yrittäjät pokkasi komean ykkössijan yli 500 jäsenen kategoriassa. 

Yrittäjäjärjestön parhaat paikallisyhdistykset palkittiin jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: 1–99, 100–200, 201–499 sekä yli 500 jäsenyritystä. 

Suomen Yrittäjillä on 378 paikallisyhdistystä ja 61 toimialajärjestöä, joiden joukosta voittajat valittiin. Palkinnot jaettiin yrittäjäjärjestön Vaikuttajafoorumissa Silja Europa-laivalla lauantai-iltana 23. huhtikuuta.

Seinäjoen Yrittäjät pitää yritysten puolta ja yrittäjistä huolta

Suurimpien yhdistysten, eli yli 500 jäsenyhdistyksen sarjassa palkittiin Seinäjoen Yrittäjät. Yhdistyksellä on ennakkoluulotonta suunnannäyttämistä kumppanuusyhteistyössä. ”Se mitä teimme tänään, ei riitä huomenna” -asenne kuvastaa toiminnan kunnianhimotasoa ja halua parantaa yrittäjän arkea.

– Seinäjoen Yrittäjillä on tekemisen meininki kohdillaan ja toiminnallaan he ovat saaneet yrittäjämyönteisyyden lisääntymään kaupungin jokaisella sektorilla. Tämä on äärimmäisen hienoa työtä Seinäjoen Yrittäjiltä, sillä yrittäjyys on kaupungin elinvoiman perusta, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Heikki Risikko kehuu Seinäjoen Yrittäjien toimintaa. 

Muissa kategorioissa voittoihin ylsivät Tyrnävän Yrittäjät, Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät sekä Loviisan Yrittäjät. Vuoden 2021 toimialajärjestö on Kirjakauppaliitto. Lisäksi kunniamaininnan saivat Luopioisten Yrittäjät ja Pälkäneen Yrittäjät yhdistysten välisestä yhteistyöstä ja Ulvilan Yrittäjät fiiliksen ja näkyvyyden rakentamisesta. 

Lisätietoja:

Heikki Risikko, toimitusjohtaja, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry, 0503175145, heikki.risikko@yrittajat.fi