SeinäjoenYrittäjät_JoniNelimarkka
7.12.2021 klo 09:13
Uutinen

Seinäjoen Yrittäjien jäsenyritys Bayerncar Oy palkittiin Maakunnallisella Yrittäjäpalkinnolla

5. joulukuuta Yrittäjien Itsenäisyyden juhlassa luovutettiin Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto seinäjokelaiselle Bayerncar Oy:lle.

2000-luvun alkupuolella perustettu Bayerncar Oy tekee autokauppaa premium-segmentissä. Lisäksi kymmenen vuoden ajan toimintaan on kuulunut myös hyötyajoneuvojen varustelu retkeily- ja matkailuautokäyttöön, josta on tullut yritykselle vahva kivijalka. Sähköautopuoli lanseerattiin pari vuotta sitten.

Pari vuotta sitten Bayerncar Oy:n yrittäjä Joni Nelimarkka teki rohkean ratkaisun siirtäessään yrityksen toiminnan Ideaparkiin, sillä aikaisemmin Suomessa ei kukaan ollut pyörittänyt autokauppaa kauppakeskuksen sisällä.

Nelimarkka nostaa yrityksen saaman tunnustuksen korkealle.

– Tieto palkinnosta häkellytti. Siinä hetkessä tuli kelattua oma yrittäjätarina läpi, että mitä on tehty. Tällainen on tärkeä tunnustus tehdystä työstä ja kertoo, että ollaan omassa tekemisessä oikeilla jäljillä. Erityisen merkittävän tästä tekee se, että tämä meidän alueemme on Suomen mittakaavassa yritteliäintä aluetta ja jos täällä huomioidaan meidän tekeminen, niin nostan sen erittäin korkealle, Nelimarkka toteaa.

Maakunnallinen yrittäjäpalkinto on yrittäjälle tai yritykselle myönnettävä tunnustus yrittämisestä ja yrittäjyyden hyväksi tehdystä työstä. Palkinnon myöntämisellä korostetaan yksityisen yrittäjän ja hänen yritystoimintansa merkitystä toimintaympäristössään toiminnan laajuuteen katsomatta.

Lisäksi juhlassa ojennettiin toinen Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto karijokiselle Mirror Line Oy:lle, Maakunnallinen Nuori yrittäjä -palkinto ilmajokelaiselle Tuning Design net Oy:lle sekä Maakunnallinen yksinyrittäjäpalkinto kuortanelaiselle Kotileipomo Paula Kahra Oy:lle.

Lämpimästi onnea kaikille palkituille!