16.4.2020 klo 14:44
Uutinen

SkyTeamCopterilta apua Google-näkyvyyteen

Koronakriisin ja vähentyneiden asiakasvirtojen vuoksi monilla yrityksillä on ajankohtaista saada asiakkaat löytämään heidät. Yksi tapa tähän on laittaa Google-näkyvyys kuntoon.

SkyTeamCopterin yrittäjä Antti Ikonen tietää, että tänä päivänä yrityksen tulisi löytyä helposti netistä. Etukäteen yrityksestä nähdyt kuvat sekä saa asiakkaan kiinnostuksen heräämään että auttaa löytämään paikalle. Niinpä STC on rakentanut kätevän Google-paketin lisäpalveluineen.

– Google on tunnetuimpia hakukoneita globaalisti ja sen palveluita, kuten Google Mapsia, käytetään palveluiden etsimiseen ruokakaupasta autokorjaamoon. Joten on tosiasia, että jos on etsinyt tämän päivän kanavaa tulla löydetyksi, niin Google-paketti Google Business -tiliin yhdistettynä on selkeä ja kustannustehokas vaihtoehto, kertoo Antti.

Google-paketissa tuotetaan Google Maps ja Streetview -palveluihin 360-asteen panoraamakuvaesitys, joka voi koostua yrityksen sisä- tai ulkokuvista tai molemmista. Jos yritykseltä puuttuu Google Business-tili, löytyy senkin perustamiseen tai päivittämiseen apua.

SkyTeamCopterin etu jäsenillemme

– Haluamme osaltamme auttaa yrittäjäkollegoita ja olemme tehneet oman tarjouspaketin Pohjois-Karjalan Yrittäjien jäsenille, Antti hymyilee.

Tarjoshinta on jäsenille 150 e+ alv 24%, johon mahdollisuus samassa tilauksessa saada Google Business -tilin perustaminen/päivitys 150e + alv 24% tarjoushintaan (norm. 200e).

– Kuvauksissa noudatamme tietenkin virallisia ohjeistuksia tässä poikkeustilanteessa. Kuvausaika voidaan sopia touko-kesäkuulle. Itse kuvauksen kesto on vain puolisen tuntia.

SkyTeamCopter yrityksenä

SkyTeamCopter on ilomantsilainen yritys, mutta sen toiminta-alueena on koko Pohjois-Karjala, ja vaatimattomasti myös Pohjoismaat. Se on perustettu keväällä 2017, jolloin toiminta-ajatus oli lähinnä videotuotantojen tekemisessä.

– Tällä hetkellä yrityksemme on siinä onnellisessa tilanteessa, että osaamista löytyy omasta yrityksestä ja yhteistyöverkostostamme kilpailemaan valtakunnallisestikin virtuaaliympäristöjen tuotannossa, josta onkin kasvanut merkittävä osa liiketoimintaamme, Antti kertoo.

– Nyt kun tarkastellaan taaksepäin, on ollut opettavaista olla monessa mukana. Enimmät rönsyt on pyritty karsimaan pois ja selkeyttämään liiketoimintaa. Yksi iso osa, kustannustehokas ja selkeä esimerkki, on Google-paketti.

STC on yrityksenä avoin yhteistyöehdotuksille, etenkin, jos niissä korostuu laajemmalle ja mahdollisesti globaalistikin näkyviä elementtejä, joilla kasvattaa maakunnan vetovoimaa.

Katso esimerkki 360-esityksestä Pohjois-Karjalan Yrittäjien toimiston ympäristöstä >> (klikkaamalla kuvaa vasemmasta yläkulmasta, pääset kiertoajelulle netWork Oasikseen)

SkyTeamCopter Antti Ikonen Toimitusjohtaja 045 259 8112 skyteamcopter@gmail.com www.skyteamcopter.com

Teksti: Mona Teräs Kuva: SkyTeamCopter

Kuvassa STC:n valokuvaaja Arto Väänänen kuvaamassa toimitiloja asiakkaan kanssa (Pekka Lukin, Tulikivi)