26.9.2017 klo 10:09
Uutinen

Suomalainen videopalvelu haastaa Youtuben: Tarjoaa taukoamatonta videosisältöä

Neverthink-videopalvelun ideana on vähentää videosisällön etsimiseen käytettävää aikaa.

Helsinkiläinen startup-yritys Neverthink on herättänyt runsaasti kiinnostusta sijoittajien keskuudessa. Yrityksen samanniminen sovellus tarjoaa videosisältöä mobiilisovelluksessa ja nettiselaimessa. Kauppalehden mukaan palvelulla on käyttäjiä jo yli 190 maassa. Viime aikoina yritys on haalinut rahaa myös nimekkäiltä sijoittajilta.

Videosisällöissä on totuttu siihen, että Youtube ja Facebook keräävät suurimmat käyttäjämäärät. Neverthink aikoo kuitenkin haastaa isot pelurit erilaisella lähestymistavalla. Palvelu tarjoaa videosisältöä jaottelemalla videot eri kanaviin aiheiden mukaan. Mukana on myös Youtuben sisältöä. Kyseessä on tavallaan laajennetulla sisällöllä varustettu televisio mobiilissa. Uusimman päivityksen myötä käyttäjät saivat myös chatin, jossa voi jakaa ajatuksiaan sisällöstä.

Tällä hetkellä Neverthinkillä on 18 työntekijää. Sijoittajina ovat muun muassa Tekes, Reaktor Ventures, SuperHero Capital ja Northzone.

Kauppalehden haastattelema yrityksen toinen perustaja Aviv Junno uskoo, että ihmiset haluavat käyttää yhä vähemmän aikaa sisällön etsimiseen. Tähän saumaan Neverthinkillä on vaihtoehto.

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen@yrittajat.fi

Muita kiinnostavia aiheita