29.1.2017 klo 20:42
Uutinen

Suomen Yrittäjät jakoi tunnustusta yrittäjäyhdistyksille – Kanta-Helsingin Yrittäjät ry on vuoden 2016 paikallisyhdistys

Helsingin Yrittäjien aktiivinen paikallisyhdistys Kanta-Helsingin Yrittäjät ry palkittiin 29.1.2017 keskusjärjestön Suomen Yrittäjien Vuoden 2016 paikallisyhdistyksenä suurimpien yhdistysten sarjassa.

Parhaat paikallisyhdistykset palkittiin jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: alle 100, 100–199, 200–500 sekä yli 500 jäsenyritystä sekä uutuutena suhteessa eniten jäsenmääräänsä kasvattanut paikallisyhdistys. Muissa sarjoissa menestyivät Pukkilan, Suonenjoen ja Orimattilan Yrittäjät. Parhaasta jäsenkasvusta palkittiin Vaalan Yrittäjät. Vuoden 2016 toimialajärjestö on Suomen Taksiliitto.

Suomen Yrittäjillä on 400 paikallisyhdistystä ja 64 toimialajärjestöä, joiden joukosta voittajat valittiin. Palkinnot jaettiin Puheenjohtajien neuvottelupäivillä m/s Silja Symphonylla sunnuntai-iltana.

Kanta-Helsingin Yrittäjät vei voiton suurimpien yhdistysten sarjassa

Suurimpien yhdistysten kovatasoisen sarjan voitti Kanta-Helsingin Yrittäjät ry. Yhdistys on Helsingin Yrittäjien yhdeksästä paikallisyhdistyksestä jäsenmäärältään suurin, ja se vaikuttaa aktiivisesti yrittäjille tärkeiden asioiden edistämiseksi erityisesti kaavoituksessa, yritys-pysäköinnissä ja Helsinki Cruise Networkin kumppanina. Yhdistyksen toimintapiirissä on myös yksitoista kansanedustajien nimikkoyrittäjää viemässä yrittäjyyden viestiä valtakunnalliseen päätöksentekoon. Yhdistys järjestää vuosittain lukuisia tapahtumia – verkostoitumis- ja virkistymistilaisuuksista lakineuvontaan.

– Kanta-Helsingin Yrittäjät on erittäin aktiivinen toimija niin yrittäjien toimintaympäristöön vaikuttamisessa kuin monipuolisten koulutusten, verkostoitumistilaisuuksien ja jäsen-palvelujenkin tarjoajana. On hienoa saada tunnustus erinomaisesta paikallisyhdistystoiminnasta Helsinkiin, iloitsee Helsingin Yrittäjien toimitusjohtaja Tiina Oksala.

>> Tutustu muihin palkittuihin Suomen Yrittäjien uutisesta

Kuvassa: Kanta-Helsingin Yrittäjien aikaansaava puheenjohtaja Mari Laaksonen vastaanottamassa Vuoden paikallisyhdistys 2016 -palkintoa. Kuva: Tiina Oksala

Lisätietoja:

Järjestöjohtaja Hanna Hietala, Suomen Yrittäjät, p. 041 544 9500, hanna.hietala@yrittajat.fi

Puheenjohtaja Mari Laaksonen, Kanta-Helsingin Yrittäjät, p. 040 578 0189, mari.laaksonen@cleanmarin.fi