Anne Niemi tavoittelee Suomen Yrittäjien puheenjohtajuutta. Kuva: Petri Olli
5.8.2022 klo 11:02
Uutinen

Suomen Yrittäjissä luvassa puheenjohtajakisa – Anne Niemi haastaa Petri Salmisen

Suomen Yrittäjien lokakuisessa liittokokouksessa on luvassa puheenjohtajakisa.

Anne Niemi ilmoitti perjantaina olevansa käytettävissä puheenjohtajaksi. Aiemmin istuva puheenjohtaja Petri Salminen on ilmoittanut jatkohaluistaan.

Eteläpohjalainen yrittäjä Anne Niemi on tällä hetkellä Suomen Yrittäjien ensimmäinen varapuheenjohtaja ja Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja.

58-vuotias Niemi on seinäjokelainen monialayrittäjä. Hänellä on vaatealan yritys ja lisäksi hän toimii kolmen metallialan yrityksen hallituksessa. Niemi on 1990-luvulta alkaen toiminut yrittäjäjärjestössä paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla.

Petri Salminen
Petri Salminen on toiminut Suomen Yrittäjien puheenjohtajana vuodesta 2020. Kuva: Markus Sommers

Vuonna 2020 Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi kaksivuotiskaudelle valittu Petri Salminen ilmoitti puolestaan jatkohaluistaan jo huhtikuun lopulla.

Jyväskyläläinen Salminen on toiminut yrittäjänä kaksi vuosikymmentä. Hänen yrityksensä tuottaa myynnin ja johtamisen kehittämis- sekä rekrytointipalveluja. 

Vuoden 2022 alusta lähtien Salminen on toiminut myös eurooppalaisen pk-yrittäjien kattojärjestön SMEunitedin puheenjohtajana. 

Suomen Yrittäjien liittokokous valitsee järjestön puheenjohtajan seuraavalle kaksivuotiskaudelle lokakuussa Tampereella.

Muita kiinnostavia aiheita

Toimitus
Toimitus