Pasi Rautio vetää Tekijäiltamat-kiertueen.
28.9.2023 klo 11:22
Uutinen

Tekijäiltamista vauhtia myyntiin – ”Ison osan yrittäjän ajasta täytyy kulua siihen”

Suomen Yrittäjät yhteistyökumppaneineen järjestää loka-marraskuussa Tekijäiltamia, joissa pääosassa on myynti.

10. lokakuuta Tampereelta alkava Tekijäiltamat-kiertue kiertää Suomea marraskuun alkupuolelle saakka. Maksuttomia tapahtumia on 15 paikkakunnalla. Joensuun ja Oulun tapahtumat ovat jo täynnä.

Tekijäiltamien paikkakunnat ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

Tekijäiltamia vetää myynti- ja markkinointikouluttaja Pasi Rautio, joka on kouluttanut yrittäjiä yli kymmenen vuoden ajan.

– Yrityksen pitää myydä. Ison osan yrittäjän ajasta täytyy kulua siihen. Markkinointi puolestaan mahdollistaa, helpottaa, parhaassa tapauksessa automatisoi myyntiä, Pasi Rautio sanoo.

Raution mukaan myyntiin ja markkinointiin löytyy kyllä ratkaisuja.

– Niitä tarjoiltiin iso kasa esimerkiksi muutama vuosi sitten Markkinointi- ja Myynti-iltamissa ympäri Suomen. Osallistujilla syttyi hehku, mutta pian arki sen kovin monella sammutti. Niin usein käy.

– Tekijäiltamissa sytytetään liekki uudelleen ja yllytetään se roihuksi. Siellä kaivetaan ne parhaat myynti- ja markkinointitaktiikat esiin ja paljastetaan keinot, joilla hyvät aikomukset muuttuvat tulokselliseksi tekemiseksi.

Ohjelma on kaikilla paikkakunnilla sama. Iltamat käynnistyvät kello 16 verkostoitumisella ja varsinainen koulutus alkaa kello 17. Koulutus päättyy kello 19.45.

Lisätietoa Tekijäiltamista ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Toimitus
Toimitus