9.3.2017 klo 12:16
Uutinen

Tervetuloa tietoiskuun: Osaavat yrittäjät – pienin askelin paremmin

Osaamiskartoituksen tulokset selvillä – tule kuulemaan sadan lähiseudun pk-yrityksen näkemykset ja tietoisku laatuosaamisista sekä kehittämistarpeista!

100 yrittäjää Saarijärven ja Viitasaaren seudulla sekä Kaustisen seutukunnalla ovat kertoneet näkemyksensä laatuosaamisesta ja laadun parantamisesta. Haastattelukierroksella tapasimme mahtavia ja osaavia yrittäjiä ja saimme paljon tietoa ja vinkkejä tulevista kehittämistarpeista.

Haluaisimme nyt jakaa osaamiskartoitusten havainnot ja antaa iskuja laadun kehittämiseen. Ennen kaikkea suunnittelemme yhdessä teidän kanssanne seuraavat askeleet laatuosaamisen ja sitä kautta yritysten kilpailukyvyn nostamiseksi uudelle tasolle seutukunnallamme.

Toivotamme teidät tervetulleiksi tilaisuuksiin keskustelemaan ja verkostoitumaan laatuasioiden ja pienen purtavan äärellä.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia, maksuttomia sekä sisältävät kahvin/teen ja pienen suolaisen. Kaikki yrittämisestä ja yrittäjistä kiinnostuneet sekä heidän parissa toimijat ovat tervetulleita!

Kohti kilpailukykyistä laatua – tietoiskut:

Kaustinen ma 27.3. klo 16:30-18:30 Pelimannitalo, Konstantie 8

Saarijärvi ma 3.4. klo 16:30-18:30 Wanha Pappila, Paavontie 1

Viitasaari ti 4.4. klo 16:30-18:30 AiKon Kartano, Muikunlahdentie 165

Tapahtumaan ilmoittautuminen sen Facebook-sivuilta:

Kohti kilpailukykyistä laatua –hanketta rahoittavat Keski-Suomen ja Pohjanmaan ELY-keskukset Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta ja alueen kunnat: Halsua, Kannonkoski, Karstula, Kaustinen, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Lestijärvi, Perho, Pihtipudas, Saarijärvi, Toholampi, Veteli ja Viitasaari. Tilaisuuden järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulu.