1.2.2018 klo 14:13
Uutinen

Torniolaiset yrittäjät voivat nyt vaikuttaa lausunnolla olevaan kaupunkistrategiaan

Tornion Yrittäjät pitää tärkeänä yrittäjien palautetta lausunnolla olevaan kaupunkistrategiaan. Kaupungin toimintaa johdetaan valtuuston hyväksymän kaupunkistrategian mukaisesti. Kaupungin talousarvio ja -suunnitelma on laadittava siten, että ne toteuttavat kaupunkistrategiaa.

Tornion Yrittäjät pitää tärkeänä yrittäjien palautetta lausunnolla olevaan kaupunkistrategiaan. Tornion kaupunkistrategia 2017 – 2021 on kaupungin tärkein johtamista ja toimintaa ohjaava strategiatason asiakirja (päästrategia), jossa valtuusto päättää kaupungin toiminnan ja talouden pitkän aikavälin tavoitteista. Kaupungin toimintaa johdetaan valtuuston hyväksymän kaupunkistrategian mukaisesti. Kaupungin talousarvio ja -suunnitelma on laadittava siten, että ne toteuttavat kaupunkistrategiaa.

Tornion elinvoimaisuuden kannalta on tärkeää, että kaupunkistrategiassa näkyy yrityslähtöisyys ja osaavan työvoiman saatavuus alleviivataan. Kaupunkistrategialuonnos on esillä Tornion nettisivuilla www.tornio.fi

Markku Köngäs valittiin Tornion Yrittäjien varapuheenjohtajaksi

EventWorks Oy:n yrittäjä Markku Köngäs valittiin Tornion Yrittäjien hallituksen järjestäytymiskokouksessa paikallisyhdistyksen varapuheenjohtajaksi.

Hallituksen muu kokoonpano: Martti Kankaanranta (pj), Yrityspalvelu Kankaanranta;

Eija Riitta Ravelin-Petäjämaa, Kuva Studio Eija I; Hannu Salmi, Torpin Pikahuolto Oy; Reeta Matilainen, Tornion Akut Oy; Päivi Häkkinen Tatun Tarvike Oy; Maria Keskimaunu, Kahvila ja Pitopalvelu Roosamaria Oy; Pekka Hacklin, Insinööritoimisto 3D Hacklin Oy; Susanna Niemelä-Sorsa, Expert Tornio ja Kemi; Jaana Saloniemi, Sf Cliniken Oy; Tiia Peräntie, Ka-Ma Palvelut Oy. Yhteystiedot löytyvät Tornion Yrittäjien kotisivulta www.yrittajat.fi/tornio

Tornion Yrittäjät on tärkeä osa Lapin Yrittäjiä

Tornion Yrittäjät painottaa koko lappilaisen yrityselämän edunvalvonnan ja yhteistyön tärkeyttä. Tornion ja seutukunnan edustajana Lapin Yrittäjissä on torniolainen yrittäjä Antti Kaarlela ja kemiläinen yrittäjä Tuomo Jäärni.

Tornion Yrittäjät on yksi 21:stä Lapin Yrittäjien kuntakohtaisesta paikallisyhdistyksestä, joka toimii Torniossa yrittäjyyden puolestapuhujana, ottaa kantaa yrittäjille tärkeisiin asioihin, tekee yhteistyötä kunnan ja koulujen, sekä rajat ylittävää kanssakäymistä. Kanssakäyminen ja yhteistyö Kemi-Tornion seutukunnan yrittäjäyhdistysten ja Lapin Yrittäjien kanssa on tärkeä toimintamuoto.

Lisätietoja:

Martti Kankaanranta 0500 693 745

Päivi Alapartanen 040 8013134