18.4.2017 klo 17:49
Uutinen

Tuhannet yrittäjät antoivat soittokampanjassa arvokasta tietoa ja palautetta. Kiitos!

Suomen Yrittäjien luottamushenkilöt ja työntekijät eri puolilla maata soittivat tuhansille yrittäjälle reilun viikon aikana. Katso oheiselta videolta yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäisen ja aluejärjestöjen edustajien kiitokset.

Soittokampanjan tarkoituksena oli kerätä tietoa ja kartoittaa, että miten suomalaisilla pk-yrityksillä menee. Kampanjan aikana kerättiin yrittäjien tunnelmat, tarpeet ja toiveet.

– Kiitos kaikille yrittäjille, jotka ovat vastanneet puheluihimme. Olette antaneet meille arvokasta palautetta ja kehittämisideoita, sanoo Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

Soittokampanjaan osallistui satoja luottamushenkilöitä ja työntekijöitä niin paikallisyhdistyksistä, aluejärjestöistä kuin keskusjärjestöstä.

– Halusimme kuulla suurta joukkoa yrittäjiä, olipa kyseessä juuri toimintansa aloittanut tai kokenut yrittäjä. Haimme tietoa ja oppia yrittäjiltä – toisaalta halusimme välittää tietoa yrittäjäjärjestöstä ja palveluistamme, kenttäjohtaja Mari Kokko Suomen Yrittäjistä sanoo.

Yrittäjien tarpeiden kuuntelusta ovat lähteneet liikkeelle muun muassa Suomen Yrittäjien ajama yrittäjävähennys ja maksuperusteinen alv, mitkä astuivat voimaan tämän vuoden alusta.

Maalis–huhtikuun vaihteessa soitetun kampanjan tulosten tarkka analyysi on vielä hieman kesken, mutta yleisellä tasolla voi sanoa, että monilla pk-yrityksillä menee nyt hyvin ja suunta on ylöspäin. Kipupisteitäkin löytyi, esimerkiksi verotukseen ja lainsäädäntöön liittyen sekä kunnissa yrittäjien kuulemiseen.

– Ajatuksenamme on jatkaa soittokierroksia myös tulevina vuosina, Mikael Pentikäinen sanoo.

Jari Lammassaari

jari.lammassaari@yrittajat.fi