Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

25.5.2018 klo 15:02
Uutinen

Tule Yrittäjien ja HEI Networkin Maailma Kylässä-osastolle verkostoitumaan

Suomen Yrittäjät on ensimmäistä kertaa mukana Maailma Kylässä -festivaaleilla HEI Networkin kanssa. Järjestö haluaa lisätä tietoisuutta maahanmuuttajien yrittäjyydestä.

– Suomi kansainvälistyy ja muuttuu entistä monimuotoisemmaksi. Maahanmuuttajien yrittäjyys auttaa osaltaan Suomea kasvamaan, Suomen Yrittäjien maahanmuuttajayrittäjyyden koordinaattori Kaisu Keisala-Kaseja sanoo.

– Maailma kylässä -festivaali Helsingissä on vuosien varrella muodostunut tärkeäksi kohtaamispaikaksi, jossa tästä aiheesta keskustellaan ja monet järjestöt kohtaavat siellä.

SY ja HEI Network esittelemässä toimintaansa

Löydä tapahtumaosastolle Facebookin avulla. SY:llä ja HEI Networkilla on Facebook-tapahtuma Suomen Yrittäjät ja HEI Network Maailma kylässä -festivaaleilla. Festarin pääteema on Agenda 2030 – Kestävä kehitys.

SY:n ja HEI Networkin (Helsinki Entrepreneurs International) toimintaan voi käydä tutustumassa Maailma kylässä – festivaaleille 26.-27. toukokuuta.

– Meidät löytää Rautatientorilta Open Finland -osastolta. Luvassa monenlaista kivaa toimintaa: tietokilpailua, arvontaa ja lisäksi voit osastollamme virkata oman maasi lipun maailmankartalle. Liput kiinnitetään isoon maailmankarttaan.

SY ja Uusyrityskeskukset maahanmuuttajayrittäjien tukena

SY:n ja Suomen Uusyrityskeskukset (SUK) ry:n yhteinen hanke maahanmuuttajayrittäjyyden edistämiseksi alkoi maaliskuussa. Yksityisyrittäjäin säätiö on myöntänyt hankkeelle tuen kuluvalle vuodelle.

– Hankkeessa kartoitetaan maahanmuuttajayrittäjien tarpeet. Tavoitteenamme on saada maahanmuuttajayrittäjiä integroitua järjestön toimintaan, Suomen Yrittäjien järjestöjohtaja Mari Kokko kertoo.

Hankkeessa järjestetään tapahtumia, koulutustilaisuuksia ja verkostoitumista sekä verkkomateriaaleja on tulossa. Syksyllä Suomen Yrittäjät ja NewCo järjestettävät yhdessä pilotin, jonka kautta tarjotaan mentoreita maahanmuuttajayrittäjille. NewCo YritysHelsinki on palvelukeskus yrittäjäksi aikoville ja jo yrittäjinä toimiville.

Kuva: iStock Photo/Rawpixel

Riikka Koskenranta

riikka.koskenranta (at) yrittajat.fi