9.3.2023 klo 09:23
Uutinen

Turun Yrittäjät hakee toiminnanjohtajaa

Turun Yrittäjien aktiivinen joukko etsii uutta toiminnanjohtajaa kehittämään ja toteuttamaan toimintaa yrittäjien hyväksi. Oletko sinä yhdistystoiminnan monitaituri, jonka hyppysissä pysyy niin edunvalvonta kuin tapahtumien organisointi? Toiminnanjohtajana pääset ideoimaan, kehittämään ja toteuttamaan Turun Yrittäjien toimintaa koko toimintakentän laajuudella. Tutustut alueen osaaviin yrittäjiin, ja pääset vaikuttamaan Turun yritysmyönteiseen kehittymiseen.

Turun Yrittäjät ry. on Suomen Yrittäjien suurin paikallisyhdistys, johon kuuluu yli 2000 jäsenyritystä. Turun Yrittäjien tavoitteena on parantaa yritysten kannattavan toiminnan edellytyksiä Turussa ja tukea yrittäjyyttä. Tavoitteita toteutetaan aktiivisella vaikuttamistyöllä ja järjestämällä yrittäjille koulutusta ja tapahtumia.

Tärkeimmät työtehtäväsi liittyvät edunvalvontaan ja yritys- ja yhteistyöverkostojen rakentamiseen sekä jäsentoimintaan. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tapahtumien järjestämistä, viestintää yhdistyksen toiminnasta some-kanavissa ja nettisivuilla, hallituksen sihteerinä toimiminen ja toimiston juoksevia töitä. Tehtävässä onnistumista tukee työkokemus yhdistys- tai järjestötoiminnasta, yrittäjyyskokemus, kokemus kuntavaikuttamisesta ja talousosaaminen.

Persoonana olet aktiivinen ja toimeen tarttuva. Kehität innostuneesti yhdistyksen toimintaa ja motivoidut yritysten ja yrittäjien asioiden edistämisestä paikallisella tasolla. Tulet mutkattomasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja kirjoitat sujuvasti kannanottoja yrittäjien näkökulmasta esimerkiksi kaupunkisuunnittelua koskeviin hankkeisiin.

Teet läheistä yhteistyötä Varsinais-Suomen Yrittäjät -aluejärjestön kanssa, johon Turun Yrittäjät paikallisyhdistyksenä kuuluu. Esihenkilönäsi sinua tukee hallituksen puheenjohtaja.

Työhuoneesi sijaitsee Turun Yrittäjien toimistolla (Brahenkatu 20, 20100 Turku), ja osittainen etätyö on mahdollista. Tapahtumien ja edunvalvonnan merkeissä työ sisältää satunnaisesti matkustusta sekä ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävä on vakituinen ja palkka määräytyy sopimuksen mukaan. Työ alkaa viimeistään 15.5.2023, mutta tarkemmasta työn aloituspäivästä sovimme yhdessä kanssasi.

Olethan yhteydessä, mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen: Turun Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja Mikko Rantanen, mikko.rantanen@kaupallistajat.fi, (puh. 045 113 0319).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si 26.3.2023 mennessä osoitteeseen mikko.rantanen@kaupallistajat.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!