30.11.2023 klo 10:36
Uutinen

Turun Yrittäjät valitsi vuosikokouksessa hallituksen vuodelle 2024

Turun Yrittäjät ry:n puheenjohtajaksi valittiin jatkokaudelle sarjayrittäjä Mikko Rantanen. Hänen yrityksiään ovat mm. Kaupallistajat Suomi Oy, Loisto Kotipalvelu ja Bus Design. Hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin liiketoimintajohtaja ja partneri Jenni Valtanen, Suomen Laiturikauppa Oy ja yrittäjä Elli-Noora Nieminen, Luova Viesti. Jatkokaudelle hallitukseen valittiin toimitusjohtaja Ville Mäkilä, AuttamisestaArkea.fi ja rahoitusasiantuntija, yrittäjä Janne Uoti, Luotone Oy.

Turun Yrittäjien hallituksessa jatkavat toimitusjohtaja Janne Antikainen, Calesta Digital Productions Oy ja lakimies Sarianne Mäkelä, Serenum Oy. Toiminnanjohtajana toimii Tuulia Merivuori-Marisa.

Ammattitaitoa ja osaamista on monelta alalta. Myös ikä- ja sukupuolijakauma tuo laajaa näkemystä ja tasapainoa työskentelyyn.

ꟷ Kiitän tuesta saada jatkaa puheenjohtajana. Tänä vuonna on ollut isoja muutoksia ja paljon työtä. Ensi vuodelle kuitenkin mahtuu lisää uusia tuulahduksia. Meillä on tulossa hienoja uusia tapahtumakokonaisuuksia ja lisäämme myös englanninkielisiä tapahtumia vuosikalenteriin. Uusi hallitus vaikuttaa innostuneelta, joten tästä on hieno jatkaa jäsenistön eteen tehtävää työtä, kommentoi Turun Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Rantanen.

Kuvassa vasemmalta oikealle Tuulia Merivuori-Marisa, Janne Antikainen, Ville Mäkilä, Elli-Noora Nieminen, Mikko Rantanen (edessä), Janne Uoti, Jenni Valtanen ja Sarianne Mäkelä.