25.4.2022 klo 10:00
Uutinen

Työprojekti edessä – Mistä mukava majoitus?

Kaupallinen yhteistyö: Scandic

Kun työ vie toiselle puolen Suomea pidemmäksi aikaa, mistä löytyy viihtyisä tukikohta lepoon ja mahdollisuus tärkeään palautumiseen?

Tiukan työpäivän jälkeen projektin parissa ahertaja arvostaa virkistäviä unia ja mahdollisuuksia akkujen lataamiseen, joiden tiedetään tukevan hyvinvointia ja jaksamista.

Scandic-hotellissa majoittuva on työn jälkeen vapaa arkirutiineista ja samalla on loistava tilaisuus viettää palauttavaa omaa vaikkapa saunassa rentoutuen, kuntohuoneella treenaten tai hotellin muista palveluista nauttien.

”Hotelleistamme on löytynyt sopiva ratkaisu lukuisien työprojektien majoitustarpeisiin, sillä ympäri Suomen on tarjolla yli 50 Scandic-hotellia erilaisine palveluineen”, kertoo Scandicin yritysmyynnistä vastaava Tommy Nordberg. ”Pidempiaikaiseen majoitukseen pystymme tarjoamaan edullisempia, räätälöityjä ns. projektihintoja”, hän lisää.

Scandic-hotelleihin on helppo saapua, sillä ne sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja lähes kaikissa on hyvät paikoitustilat, monessa jopa maksuttomat. Sähköauton latauspisteitä löytyy usean hotellin yhteydestä.

Hyvä alku päivään

Paras alku työntäyteiselle päivälle on kunnon aamiainen. ”Scandic-aamiainen luomutuotteineen tarjoaa herkullisia vaihtoehtoja erilaiset mieltymykset ja erityisruokavaliot huomioiden – eikä jätä nälkäiseksi. Ja mikä parasta, se sisältyy majoituksen hintaan”, kertoo Tommy.

Palvelut sisältyvät hintaan

Jokainen kaipaa vastapainoa työnteolle. ”Hotelleissamme voi majoittuessaan käyttää maksutta moderneja ja hyvin varusteltuja kuntohuoneitamme tai on mahdollisuus kuntoilla lähialueen liikuntapaikoissa. Useissa hotelleissamme ovat lisäksi ulkoilu- ja lenkkeilymaastot ihan vierellä,” mainitsee Tommy. ”Kylpylähotelleissamme kylpylä- tai wellness-osaston vapaa käyttö sisältyy myös majoituksen hintaan, muissa hotelleissa puolestaan saunaosaston käyttö”, Tommy lisää.  

”Lisäksi on tarjolla erilaisia hotellikohtaisia palveluita, kuten pyykkikoneet. Myös hohtokeilausta pääsee harrastamaan”, Tommy vinkkaa. 

”Scandic-hotelleissa voi Scandic Friends -jäsenenä nauttia Pohjoismaisen hotellialan suurimman kanta-asiakasohjelman runsaista eduista ja upeista yhteistyökumppaneista. Lisäksi olemme tuoneet työmatkaajan iloksi monia muitakin etuja ”, Tommy paljastaa. Voit lukea lisää täältä.

Yhteydenotot projektimajoituksia koskien leads.finland@scandichotels.com

Lisätietoa jäseneduista Suomen Scandic-hotelleissa:

Majoitus ja kokous Scandic – Yrittajat.fi