19.5.2020 klo 12:15
Uutinen

VALO-hanke starttaa avausseminaarilla

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ovat saaneet ESR-rahoitteisen hankkeen nimeltä VALO – Yksin- ja pienyrittäjien jaksamisen edistäminen koronakriisin yli. VALO starttaa avausseminaarilla, jossa puhujana luennoitsija, tietokirjailija, yrittäjä Joni Jaakkola!

– Alun shokin jälkeen moni yrittäjä on varmasti saanut sen ilon tunteen, kun on pientä tukea saanut, mutta kriisin pitkittyessä tarvitaan myös henkistä apua. Hankkeessa tullaan järjestämään ohjattuja työpajoja, joissa käsitellään koronan aiheuttamaa kriisiä yrittäjille itselleen henkisellä tasolla sekä henkilökohtaista sparrausta ja työnohjausta, Pohjois-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtaja Merja Blomberg kertoo.

Maalis-huhtikuussa toteutetun Suomen Yrittäjien gallupin mukaan 24 prosenttia yrittäjistä on joko burn outin partaalla tai jatkuvasti erittäin stressaantuneita, ja 38 prosenttia ilmoittaa olevansa joskus ylirasittunut

VALO-hankkeen tavoite on auttaa yksin- ja pienyrittäjiä jaksamaan koronariisin yli. Hanke jakautuu vertaistuen tarjoamiseen, henkilökohtaiseen sparraukseen ja työnohjaukseen sekä etätyön johtamiseen. Hanke kestää vuoden loppuun.

VALO starttaa avausseminaarilla keskiviikkona 27.5. klo 15. Seminaarissa puhujana luennoitsija, tietokirjailija, yrittäjä Joni Jaakkola!

Yrittäjän keho ja mieli kuntoon myös poikkeusoloissa

Joni kertoo mielen ja kehon hyvinvoinnin tärkeydestä sekä antaa konkreettisia työkaluja jaksamiseen. Seminaari toteutetaan webinaarina.

Luennon teemat

  • Unen, stressinhallinnan ja palautumisen parempi ymmärrys ja tärkeimmät muistisäännöt
  • Jaksamista tukevan arjen rakentaminen, suunnitelmallisuus ja ennakointi
  • Ravinnon ja syömisen parempi ymmärrys ja tärkeimmät muistisäännöt
  • Poikkeusoloista selviämisen mielentila, priorisointi, joustavuus ja armollisuus
  • Liikunnan ja aktiivisuuden parempi ymmärrys ja tärkeimmät muistisäännöt

Luennon materiaali toimitetaan osallistujille sähköisesti ja tallenne on katseltavissa 4 viikkoa.

Ilmoittaudu mukaan seminaariin täältä >> tai mona.teras@yrittajat.fi , p. 050 471 5778. Osallistumislinkki toimitetaan sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

Lue lisää Jonista >>

Lue lisää VALO:sta >>