10.10.2018 klo 07:25
Uutinen

Vanhan Rauman muoti säkenöi gaalassa – ”Yhdessä raumalaisen asiakkaan puolella”

12. kertaa järjestetty Sparkling Night Fashion Show näytti jälleen kerran Vanhan Rauman yritysten yhteisvoiman. Kymmenen kivijalkaliikettä haluaa tempauksellaan tuoda esiin monipuolista tarjontaansa.

– Ainakin minut yllätti, että liikkeissä on niin laadukas ja monipuolinen tarjonta, sanoo Silmäoptikot Palmun yrittäjä Pekka Palmu.

Mukana muotinäytöksessä oli kuusi vaateliikettä, kenkäkauppa, kampaamo, kahvila ja optikkoliike.

– Vaikka vaatetusliikkeet ovat keskenään kilpailijoita, ne haluavat tehdä tämän yhdessä. Yhdessä ollaan raumalaisen asiakkaan puolella, Palmu korostaa.

Tänä syksynä tilaisuus järjestettiin purku-uhan alla olevassa kauppakiinteistössä. Tilat jäisivät suunnitteilla olevan, mutta kaavavalituksen takia jäissä olevan kauppakeskuksen alle.

Paikalliset yrittäjät näkevät Vanhan Rauman laidalle suunnitellussa kauppakeskuksessa sekä uhkia että mahdollisuuksia.

– Nythän täällä ei ole kauppakeskusta, ja siksi rahaa valuu muun muassa Raisioon, Lempäälään ja Poriin. Uskoisin, että yhteistyö kauppakeskuksen ja Vanhan Rauman liikkeiden välillä toisi tarvittavaa vetovoimaa, Palmu sanoo.

Muotigaalan 500 lippua myytiin loppuun parissa viikossa, joten siitä on tullut odotettu ja suosittu tapahtuma Raumalla. Lavalla nähtiin sata mallia ja satoja vaatekokonaisuuksia.

Mukana olevat yritykset ovat Westlook, Kauppahuone Riveri, Candida, Cameo Boutique, Koti-Vakka, Alusasuliike Helmi, Silmäoptikot Palmu, Salon Fiin, Popo Shoes ja Café Sali.

Tiina Rantakoski

tiina.rantakoski (at) yrittajat.fi

Kuva: Hans Lehtinen