8.3.2021 klo 10:01
Uutinen

Varsinais-Suomen Yrittäjät rekrytoi: viestinnän asiantuntija

Huom! Hakuaika tehtävään on päättynyt.

Varsinais-Suomen Yrittäjät etsii vanhempainvapaan määräaikaiseen sijaisuuteen

Viestinnän asiantuntijaa

Varsinais-Suomen Yrittäjät on yksi Suomen Yrittäjien aluejärjestöistä. Meihin kuuluu 33 paikallisyhdistystä ja niihin noin 7500 jäsenyritystä. Olemme yrittäjän alueellinen tuki, edunvalvoja ja verkosto.

Viestinnän asiantuntijana vastaat Varsinais-Suomen Yrittäjien ulkoisen ja sisäisen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Työssäsi parannat yrittäjien arkea järjestö- ja jäsenviestinnän, media- ja edunvalvontaviestinnän sekä markkinoinnin keinoin.

Työhösi kuuluu verkkosivuista vastaaminen, jäsen- ja muiden uutiskirjeiden tuottaminen, mediatiedotteiden kirjottaminen sekä muu yhteydenpito median kanssa. Vastaat aluejärjestön some-sisällöntuotannosta ja -seurannasta. Ison palan ajastasi haukkaa Yrittäjien verkkosivu-uudistus, jonka valmiiksi saattaminen aluejärjestön osalta on vastuullasi. Arvostammekin kokemusta verkkosivujen sisällöntuotannosta ja ylläpidosta.

Toimit tiiviissä yhteistyössä viestintä- ja markkinointiyhteistyökumppaniemme sekä Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden toimituksen kanssa. Tuotat lehteen ja muihin kanaviimme juttuja ja muuta sisältöä. Sujuva kirjoitustaito on työssä menestymisen ehdoton edellytys.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työhistoriaa sekä ymmärrystä yrittäjyydestä ja yhteiskunnan toiminnasta. Aikaisempi kokemus järjestöviestinnästä tai markkinoinnin tai toimittajan tehtävistä sekä ruotsin kielen taito ovat työssä eduksi. Tunnet käytetyimmät some-kanavat ja tiedät millainen sisältö missäkin niistä toimii. Työssäsi on hyötyä video/valokuvaus- ja kuvankäsittely- sekä taittotaidoista – tärkeintä on kuitenkin halu oppia myös uutta. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, ideointikykyä, monien lankojen pitämistä hyppysissä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Viestinnän asiantuntijalta vaaditaan ajoittain nopeaa reagointia ja valmiutta työskentelyyn myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työkavereitasi ovat paitsi Varsinais-Suomen ja Turun Yrittäjien toimistojen osaava ja iloinen väki, myös Suomen Yrittäjien ammattitaitoinen viestinnän ammattilaisten tiimi ympäri maan. Korona-aikana työskentelemme pääosin etänä – viihtyisä toimistomme sijaitsee Brahenkadulla Turussa. Tarjoamme sinulle monipuolisen viestinnän työn alueemme elinkeinoelämän näköalapaikalla, joustavat työnteon tavat ja mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä yrittäjien arjen parantamiseksi huippuporukassa.

Työ alkaa viimeistään huhtikuun puolivälissä, mutta ilahdumme, mikäli pääset mukaan remmiin joustavasti jo ennen tätä. Liitäthän hakemukseesi CV:n sekä palkkatoiveen ja mahdolliset suosittelijat. Lähetä hakemuksesi liitteineen viimeistään 19.3. osoitteeseen hanna.munter@yrittajat.fi. Tutustu toimintaamme: yrittajat.fi/varsinaissuomi

Lisätiedot:

viestintäsuunnittelija Suvi Uusitalo-Sirén, suvi.uusitalo-siren@yrittajat.fi tai
toimitusjohtaja Hanna Munter, hanna.munter@yrittajat.fi