20.4.2017 klo 08:02
Uutinen

Verkostoitumisesta uutta virtaa yrittämiseen

Onko sinulla riittävästi asiakkaita ja verkosto täynnä kumppaneita? Käykö kauppa kuin siimaa? Jos ei, niin avuksi tulee YritysMiitti.

YritysMiitti on maksuton verkostoitumistilaisuus, jossa voit markkinoida omaa yritystäsi ja osaamistasi sekä tutustua mahdollisiin uusiin yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiin etukäteen aikataulutetuissa kahdenkeskisissä tapaamisissa.

YritysMiittiin ovat tervetulleita kaikki yritykset paikkakuntaan, toimialaan tai yrityksen kokoon katsomatta. Miittiin voivat osallistua myös osuuskunnat, yhdistykset ja liiketoimintaa vasta kypsyttelevät toimijat. Tapahtumassa on mahdollisuus laajentaa omaa verkostoa paitsi omalla toimialalla, myös uusille ja yllättävillekin tahoille.

Tapaamisten sopimista varten täytät tietolomakkeen, jossa annat tietoja yrityksestäsi sekä siitä, minkälaiset yhteistyökuviot sinua kiinnostavat. Ilmoittautumisen toisessa vaiheessa saat varata tapaamisia sinua eniten kiinnostavien osallistujien kanssa. Nämä tapaamiset ovat henkilökohtaisia.

Yritysmiitissä on myös suora yhteys päättäjiin. Mukana ovat muun muassa Riihimäen kaupunginjohtaja Sami Sulkko, Hyvinkään kaupunginjohtaja Jyrki Mattila, Lopen kunnanjohtaja Karoliina Frank ja Hausjärven kunnanjohtaja Pekka Määttänen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on alkanut 3.4. Tapaamisia voi sopia jo nyt. Tapaamisten sopiminen on mahdollista 2.5. saakka. Verkostoitumistapahtuma YritysMiitti tapahtuu torstaina 4.5.2017 klo 17.00–21.00. Tapahtuman järjestävät Riihimäen seudun kunnat yhdessä Hyvinkään kaupungin, Yritysvoimalan ja Riihimäen Yrittäjien kanssa.

Hämeen Yritysviestintä,
toimitus@hameenyrityssanomat.fi