Uusi hallitus järjestyi ja mukana olivat Kristina Häyrinen, Marja Huupponen, Päivi Anias, Timo Albrecht, Saara Puurunen, Sari Kolehmainen, Jaana Kuivalainen, Veijo Santala. Hallituksessa toimivat lisäksi Harri Carlqvist ja Jouni Uotinen, jotka eivät tällä kertaa ehtineet kuvaan.
19.1.2022 klo 11:34
Uutinen

Vuoden 2022 hallitus järjestäytyi

Joroisten Yrittäjät ry kokoontui 13.1.2022 Yrittäjätuvalla ja syksyllä vuosikokouksen valitsema hallitus järjestäytyi ja on tänä vuonna seuraavanlainen: Puheenjohtajana jatkaa Päivi Anias ja samoin varapuheenjohtajana Veijo Santala. Yhdistyksen sihteerinä aloittaa Marja Huupponen. Hallituksessa työskentelevät lisäksi Harri Carlqvist, Sari Kolehmainen, Timo Albrecht, joilla on jo ennestään kokemusta hallitustyöstä. Viime syksynä hallitukseen valittiin sääntöjen mukaisesti puolet uusia ja uusina mukaan ovat tulleet Huupponen, Jaana Kuivalainen, Jouni Uotinen, Kristina Häyrinen ja Saara Puurunen. Joroisissa hallitus vastaa yhdessä jäsenhankinnasta ja muusta yleisestä toiminnasta. Puheenjohtajan vastuulla on tiedotusasiat.

Tuleva vuosi on haastava, jälleen korona kiristää yhteiskuntaa. Kokouksessa totesimme, että perinteinen Vive la Joroinen- kirppis jää toistamiseen ohjelmasta pois. Näissä rajoitusoloissa sen järjestäminen ei ole mahdollista.

Helmikuun loppussa pyrimme järjestämään viime keväällä perutun ”Mitä sitten jos” koulutuksen. Koulutuksessa paneudutaan lakimies Tomi Kutvosen (Oma Osuuskunta) johdolla siihen, miten on syytä valmistautua yrityksen näkökulmasta yllättävän sairastumisen tai jopa kuoleman kohdatessa. Koulutus toteutetaan tilanteen mukaan lähi/etä/hybrid- vaihtoehdoilla.

Muilta osin seuraamme tilannetta ja toiminta sopeutetaan vallitseviin olosuhteisiin.

Muistutamme, että apuja yrittäjyyteen, koronatilanteen hallintaan tai muuhun mieltä askarruttavaan voi aina kysyä hallituksen jäseniltä tai laittamalla sp. joroisten@yrittajat.fi.