22.1.2021 klo 14:03
Uutinen

Yhen 1llan juttu -ostoskampanja siirtyy syksyyn 15.10.2021!

Yhen illan juttu on ostoskampanja, jossa Porin keskustan kivijalkaliikkeet, putiikit ja ravintolat tarjoavat shoppailun ohessa spesiaaliohjelmiaan yhen illan ajan perjantaina 15.10.2021.

TAPAHTUMA SIIRTYI SIIS SYKSYYN KORONATILANTEEN VUOKSI!

Yhen illan juttu on uusi vuosittainen tapahtuma, joka toteutetaan Porin keskustassa syksyllä 15.10.2021. Keskustan kivijalkaliikkeet, putiikit ja ravintolat haastetaan nyt mukaan toteuttamaan tarjouksia, ohjelmaa tai vaikka molempia! Vain mielikuvitus rajana, sillä ohjelma voi olla hullua – yhen illan. Yhen illan juttu on tapahtuma, jonka pitää piristää asiakkaitasi ja henkilökuntaasi. Yhen illan juttu alkaa 15.10. perjantaina klo 8 ja jatkuu iltaan niin kauan kuin julkaistavaa ohjelmaa on! Mukaan lähtevien yritysten ohjelma julkaistaan ennakkoon ja yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan. Eniten ääniä saanut tempaus palkitaan sivun vapaalla mainostilalla mihin tahansa loppuvuoden Satakunnan Viikkoon.

Satakunnan Viikko toteuttaa mukaansa tempaavan Flashmop -esityksen tuona iltana keskustassa. Myös Porin Yrittäjät on mukana omalla ohjelmaosiollaan Yhen illan jutussa.

Kampanjassa mukana olevien yritysten tarjoukset sekä ohjelma julkaistaan Satakunnan Viikon koosteliitteessä.

Yhen 1llan juttu toteutetaan yhteistyössä Porin Yrittäjien, Porikortteleiden ja Satakunnan Viikkolehtien kanssa.

Pysy kuulolla! Tämän Yhen illan jutun jälkeen ei seuraavana päivänä kaduta!