Kuva: Getty Images.
24.8.2022 klo 13:16
Uutinen

Yksinyrittäjäpäivänä luvassa ammatillista sparrausta ja iloisia kohtaamisia

Yksinyrittäjät voivat tavata yksinyrittäjäpäivänä toisiaan, tehdä bisnestä, oppia uutta ja päivän päätteeksi vaihtaa vapaalle.

Yksinyrittäjille on luvassa oma lämminhenkinen tapahtuma, kun valtakunnallinen yksinyrittäjäpäivä järjestetään marraskuussa Järvenpään AinoAreenalla.

– Teema on ”yksinyrittäjät yhdessä”, tavoite on yhdessä oleminen, tekeminen sekä toistemme osaamisesta oppiminen, kertoo Uudenmaan Yrittäjien kehittämispäällikkö Kati Liikanen.

Uudenmaan Yrittäjät on järjestänyt yksinyrittäjäpäiviä lähes 10 kertaa, ja tapahtumissa on tullut ilmi, että yksinyrittäjät haluavat jutella, vaihtaa kuulumisia ja kokemuksia.

– Niissä tapahtumissa on ollut mieletön puheensorina, nauru ja tarve jutella asioista laidasta laitaan. Haemme nyt samaa henkeä.

Tapahtuma alkaa tilaisuuksilla, jossa yksinyrittäjillä on mahdollisuus myydä ja sparrata omia myyntitaitojaan turvallisessa ympäristössä.

– Myynti ja asiakkaat väistämättä kiinnostavat kaikkia. Luvassa on pitchaus-koulutusta, ja parhaimmat pitchaajat pääsevät iltapäivällä päälavalle, Liikanen kertoo.

Minimessuilla yksinyrittäjät puolestaan voivat myydä omia tuotteitaan ja palvelujaan.

Liikanen kertoo, että verkostoituminen alkaa jo ennen tapahtumaa omalla verkkoalustallaan, jossa omia kiinnostuksenkohteitaan voi ilmoittaa jo etukäteen.

Mielenkiintoisia esiintyjiä

Iltapäivällä esiintyvät muun muassa toimittaja, juontaja Arman Alizad, entinen huumepoliisi ja rikostutkija, nykyinen viestintäkouluttaja Sami Sallinen, sekä seksuaali- ja parisuhdeterapeutti Susanna Syld.

– Hän puhuu niin, ettei liikaa poskia punota, että jokainen uskaltaa tulla paikalle, Liikanen sanoo.

Syldin esiintymisen myötä onkin tarkoitus vaihtaa vapaammalle, ja viettää yksinyrittäjien pikkujouluja Haloo Helsingin konsertissa.

Tilaisuuteen odotetaan 500-600 vierailijaa. Nyt väkeä on ilmoittautunut vajaat 200 henkilöä. Liikanen sanoo, että varsinkin yksinyrittäjät tarvitsevat inspiroivia tilaisuuksia tavata toisiaan.

– Toivomme, että yksinyrittäjät kokevat, että he ovat omiensa joukossa ja saavat tulla paikalle juuri sellaisina kuin itse haluavat. Haluamme hyödyllisen hyväntuulen tapahtuman.

Tapahtuman ilmoittautuminen päättyy 27. lokakuuta. Ohjelma ja ilmoittautuminen löytyvät täältä.