25.9.2019 klo 14:09
Uutinen

Yksinyrittäjien oma tyky-ilta ti 22.10.

Varsinais-Suomen Yrittäjät järjestää yksinyrittäjille suunnatun hyvinvointiin ja asiakkaan kohtaamiseen keskittyvän tilaisuuden ti 22.10.

Moni yksinyrittäjä tekee töitä intohimolla kellonaikoja tai työtunteja tuijottamatta. Samaan aikaan esimerkiksi Suomen Yrittäjien elokuun lopulla julkaiseman tuoreimman yksinyrittäjäkyselyn tulokset kertovat, että monella on haasteita jaksamisen kanssa.

– Varsinais-Suomen Yrittäjien yksinyrittäjätyöryhmän aloitteesta järjestämme jäsenillemme Yksinyrittäjän tyky-illan 22.10 Turun Ruissalossa, Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattori Miia Kaerala kertoo.

Varsinais-Suomen Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenyrittäjistä 58,5 prosenttia ilmoittaa olevansa yksinyrittäjiä.

– Yksinyrittäjäkyselyn vastauksista nousi esiin voimakas halu verkostoitua ja tehdä yhteistyötä muiden yksinyrittäjien kanssa ja tähän haluamme panostaa, Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Hakkarainen sanoo.

Yksinyrittäjien tyky-illassa ti 22.10. on tiedossa valmennusta asiakaskohtaamisiin sekä yhdessä liikkumista ja rentoutumista hyvällä fiiliksellä. Viestintä- ja voimavaravalmentaja Reetta Viinanen antaa osallistujille työkaluja tulokselliseen asiakkaan kohtaamiseen.

– Luvassa on myös verkostoitumista samanhenkisten ihmisten kanssa yhteisen lenkin muodossa ja halutessaan itseään voi hemmotella Ruissalon kylpylässä, Miia Kaerala kertoo.

Lue lisää Yksinyrittäjän tyky-illasta tapahtumakalenteristamme >>