3.3.2017 klo 15:08
Uutinen

Yrittäjä, kestääkö kantti? – Tule grillattavaksi asiantuntijoiden ristituleen

Yrittäjä, tietokirjailija ja someguru Katleena Kortesuo etsii kolmea rohkeaa yrittäjää testattavaksi yrittäjäroastaukseen.

Yrittäjä Katleena Kortesuo järjestää tulevana kesänä Retoriikan kesäkoulussa uudenlaisen yrittäjäroast-ohjelmanumeron.

Tapahtumaosiossa hän, bisneskirjailija Jari Parantainen ja tietokirjailija Janne Jääskeläinen grillaavat kolmea yrittäjää.

Käristäjien erityisosaamiseen kuuluvat markkinointi, tuotteistaminen, digibisnes, strategiasäätö ja viestintä.

Tapahtumassa yrittäjäesiintyjää kohti on varattu vartti aikaa, ja roastaus toteutetaan 300-henkisen yleisön edessä.

Ennen kesäkuista tapahtumaa konseptia halutaan testata, ja Kortesuo etsiikin nyt kolmea yrittäjää Helsingissä perjantaina 24.3. kello 10.30–11.45 järjestettävään testiroastiin.

Hakijoiden on hyvä valmistautua siihen, että tapahtumassa heitä grillataan tosissaan ja bisnestä perataan rankallakin kädellä.

Tapahtuma sopii hyvin sellaisille henkilöille, jotka haluavat ja kestävät kolmen ammattilaisen tylytkin näkemykset omasta bisneksestään, tuotteestaan tai palvelustaan.

Grillattavana voi olla niin tuleva kuin nykyinenkin yrittäjä, toimitusjohtaja tai esimerkiksi tuotekehitysjohtaja.

Yleisönä testiroastissa on sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Dingleltä värvätty 50-henkinen harjoitusyleisö.

Vartin käristys on kolmelle osallistujalle ilmainen.

Kiinnostuitko? Näin haet mukaan:

1. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen toimisto@eioototta.fi viimeistään perjantaina 17.3. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään ”Testiroast-hakemus”.

2. Liitä hakemukseen yhteystietosi sekä lyhyt yrityskuvaus. Mukana voi olla verkkolinkkejä, lyhyt video tai diapresentaatio. Roastaajat tutustuvat hakemuksiin ja materiaaleihin ja tekevät valintansa niiden perusteella.

3. Hakijoille ilmoitetaan viimeistään tiistaina 21.3., ketkä ovat päässeet mukaan.

toimitus@yrittajat.fi